reddevil3x6 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Witam. Mam zamiar kupic jakiegos gryzonia bez ogonka, a ze chce tez sobie posmigac w rozne gierki, to wybor padl na Logitecha G7 - oczywiscie po przegladnieciu wszystkich watkow w ktorych sie pojawia tu na forum :D Spory wydatek, ale mysle ze obecnie sie oplaca. Mam jednak wiekszy problem - mianowicie nie wiem jaka klawiaturke do niego dobrac. Chcialbym zeby nie byla za droga - tak okolo 100zl, najlepiej bezprzewodowa Logitecha (tylko gdzie kupic bezprzewodowa, zeby nie byla w komplecie z myszka?). Zastanawialem sie nad ULTRAX Flat, ale ona niestety ma kabelek... Widzialem, ze sa wersje bez kabelka, ale niestety tylko w zestawach :mur: Ewentualnie moze zrezygnowac z G7 i wziac jakis zestaw - tylko w ktorym zestawie mysz bedzie good do szybkich gierek? Moze cos z MX1000- na benchmark.pl ocenili ja nawet wyzej niz G7... Prosze wiec o rade w tej sprawie. Z gory dzieki... Edytowane 28 Grudnia 2005 przez reddevil3x6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jesli chodzi ci o szybkie gry czyli mysle ,ze masz na mysli (;)) fpp to jak juz x razy i nie tylko ja pisalem ,ze ogolnie fpp = mysz z kablem,po uzytkowaniu mx1000 w cs'ie stanowczo odradzam.No ,ale jesli chcesz byc fullcordless no to juz decyzja nalezy do ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 G7 jest równie dobry co taki MX510 i nawet w sybkich fppkach sprawuje się świetnie. Wedługo mnie jest to taki MX510 bez kabla i jednego przycisku. A klawiatury bezprzewodowej Logitecha to raczej nie dostaniesz za 100zł. Jeżeli chcesz kupić UtraX to poleciłbym ci BTC 6300(CL). Jeżeli chcesz wiedzieć czemu to poszukaj w moich postach, kilka razy już o niej pisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reddevil3x6 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Oczywiscie chodzi mi glownie o fpp, bo jezeli juz gram, to raczej tylko w to - ew. czasem w Fifke sobie przytne, ale tam raczej gryzon niewiele ma do powiedzenia :wink: Ale mycha nie bedzie sluzyla tylko do gier... Mimo to, chyba rzeczywiscie pozostaje tylko G7 - za duzo kabli mam na biurku :evil: A co do klawiatury, to moze jakbym upadl na glowe to bylbym w stanie siegnac do kieszeni po wiecej niz 100zl, tylko problem w tym, ze ja w ogole nie widze zadnych klawiaturek cordless Logitecha sprzedawanych bez myszki. Gdzie sie nie rozejrze, tam same zestawy. Moze ktos widzial jakiegos samotnego cordlessa? :D A jezeli juz mialbym sie zdecydowac na jakas klawiaturke z kabelkiem to chyba wybiore ULTRAX Flat - ogolnie pasuje mi uklad klawiszy. Wie ktos moze, czy czymkolwiek rozni sie wersja refresh od zwyklej? Ewentualnie mooglbym jeszcze dokonac diabelskiej sztuczki i kupic zestaw bezprzewodowy ULTRAX i myche sprzedac - tylko jaki to model tej myszki...i ile bym za niego dostal...hmmm :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...