xzibit Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 mam plyte msi kt4v mam ustawiana magistale na 135 dalo mi to jakies 1490mhr a napiecia sa ustawione na auto jak stawiam na 140 fsb dzial niezbyt stabilnie moze mam zmienic napiecie pomozcie jak moge go bezpiecznie podkrecic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 wrzuc 1,85V i fsb 150 , powinno smigac, jak podziala to cisnij dalej magistrala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 zwieksz napiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzibit Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 dalem na fsb na 145 a napiecie 1,85 dziala. to sa bezpieczne ustawienia??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Jaką masz temperature?? To jest T-bred czy Palomino?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzibit Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 nie wiem dokladnie ale wlasnie sprawdzilem i na te 145i napieciu 1.85 zawiesz sie i wystepuja bledy co mam robic//?jak go dobrze podkrecic??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 nie wiem dokladnie ale wlasnie sprawdzilem i na te 145i napieciu 1.85 zawiesz sie i wystepuja bledy co mam robic//?jak go dobrze podkrecic???Jaka temperatura, jakie chlodzenie wiecej szczegolow facet podaj to Ci jakos pomozemy. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzibit Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 na przy fsb 133 53 stopnie .chlodzenie dt5b czy jakos tak jak mam ustawic cpu Vcore mam tera na auto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Troche dużą temperaturę masz na procu :/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 na przy fsb 133 53 stopnie .chlodzenie dt5b czy jakos tak jak mam ustawic cpu Vcore mam tera na auto pieknie tylko jaki to 1700?, plaomino czy thoroughbred?, bo jak tbred to tym 1.85 juz sprawdziles jego wytrzymalosc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Raczej Palomino patrząc na temperaturę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Raczej Palomino patrząc na temperaturę.Napewno palomino, ja mam tera w stresie na Titanie jakies 41-42. A co do tematu: to jeśli masz na standardowym napięciu taką temperature to musisz się wyposazyc w lepsze chłodzenie, albo otwórz bude, ale to ci niewiele da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 wszyscy sie pytaja jaki to procek, a nikt nie pomyslal ze chlopak moze miec gowniane pamieci, jakies noname i mu nie pociagna poprostu!!!zwieksz jeszcze napiecie na pamieci na 2.8 i zobacz czy ci beda dalej wyskakiwac bledy!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamer Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 na przy fsb 133 53 stopnie .chlodzenie dt5b czy jakos tak jak mam ustawic cpu Vcore mam tera na auto Ja po podkręceniu mojego proca na 1754Mhz czyli ATHLON 2100+ przy napięciu 1.85V mam 51 stopni na tym samym coolerze co ty. Pewnie za wysoka temperatura albo trafił ci się kiepski procek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 wszyscy sie pytaja jaki to procek, a nikt nie pomyslal ze chlopak moze miec gowniane pamieci, jakies noname i mu nie pociagna poprostu!!!zwieksz jeszcze napiecie na pamieci na 2.8 i zobacz czy ci beda dalej wyskakiwac bledy!!masz racje krecio ale równie dobrze powodem niestabilności moze być wysoka temp. proca. xzibit, daj pamięciom tak jak mowi krecio 2.8v i zmniejsz timingi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 no tak. trafiłeś na tą wdliwą seire , której się za cholere nie da podkręcić :(:( Kombinuj coś żeby ci jakoś wymienli, może trafisz na coś lepszego - mówie tu o T-BROUGHT, jeśli PALOMINO - hmmmm. Założyłeś dobrze cooler?? m,asz pastę termoprzewodzącą?? Jakie posiadasz pamiątki?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 no tak. trafiłeś na tą wdliwą seire , której się za cholere nie da podkręcić :(:( Kombinuj coś żeby ci jakoś wymienli, może trafisz na coś lepszego - mówie tu o T-BROUGHT, jeśli PALOMINO - hmmmm. Założyłeś dobrze cooler?? m,asz pastę termoprzewodzącą?? Jakie posiadasz pamiątki??Chyba Thoroughbred :lol: . Wątpie żeby to był T-bred bo prakrycznie każdy lata na 2000+ , predzej palomino ( tu łatwiej o jakąś lipną serie ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...