Skocz do zawartości
xzibit

POMOCY CHE PODKRECIC XP 1700

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem dokladnie ale wlasnie sprawdzilem i na te 145i napieciu 1.85 zawiesz sie i wystepuja bledy co mam robic//?jak go dobrze podkrecic???

Jaka temperatura, jakie chlodzenie wiecej szczegolow facet podaj to Ci jakos pomozemy. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej Palomino patrząc na temperaturę.

Napewno palomino, ja mam tera w stresie na Titanie jakies 41-42.

A co do tematu: to jeśli masz na standardowym napięciu taką temperature to musisz się wyposazyc w lepsze chłodzenie, albo otwórz bude, ale to ci niewiele da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszyscy sie pytaja jaki to procek, a nikt nie pomyslal ze chlopak moze miec gowniane pamieci, jakies noname i mu nie pociagna poprostu!!!zwieksz jeszcze napiecie na pamieci na 2.8 i zobacz czy ci beda dalej wyskakiwac bledy!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na przy fsb 133 53 stopnie .chlodzenie dt5b czy jakos tak

jak mam ustawic cpu Vcore mam tera na auto

Ja po podkręceniu mojego proca na 1754Mhz czyli ATHLON 2100+

przy napięciu 1.85V mam 51 stopni na tym samym coolerze co ty.

Pewnie za wysoka temperatura albo trafił ci się kiepski procek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszyscy sie pytaja jaki to procek, a nikt nie pomyslal ze chlopak moze miec gowniane pamieci, jakies noname i mu nie pociagna poprostu!!!zwieksz jeszcze napiecie na pamieci na 2.8 i zobacz czy ci beda dalej wyskakiwac bledy!!

masz racje krecio ale równie dobrze powodem niestabilności moze być wysoka temp. proca. xzibit, daj pamięciom tak jak mowi krecio 2.8v i zmniejsz timingi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak. trafiłeś na tą wdliwą seire , której się za cholere nie da podkręcić :(:( Kombinuj coś żeby ci jakoś wymienli, może trafisz na coś lepszego - mówie tu o T-BROUGHT, jeśli PALOMINO - hmmmm. Założyłeś dobrze cooler?? m,asz pastę termoprzewodzącą?? Jakie posiadasz pamiątki??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak. trafiłeś na tą wdliwą seire , której się za cholere nie da podkręcić :(:( Kombinuj coś żeby ci jakoś wymienli, może trafisz na coś lepszego - mówie tu o T-BROUGHT, jeśli PALOMINO - hmmmm. Założyłeś dobrze cooler?? m,asz pastę termoprzewodzącą?? Jakie posiadasz pamiątki??

Chyba Thoroughbred :lol: . Wątpie żeby to był T-bred bo prakrycznie każdy lata na 2000+ , predzej palomino ( tu łatwiej o jakąś lipną serie ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...