valdione Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) problem wyglada tak, nie moge nowego dysku twardego wd 120 gb sformatowac ani zrobic na nim partycji za pomoca Partition Magick 8.0, dysk oznaczony jest kolorem zoltym i jest na nim napis BAD! ale partycje moge zrobic za pomoca plyty instalacyjnej Windowsa, a tak nie chce! moze kupilem popsuty dysk. Prosze o pomoc Edytowane 28 Grudnia 2005 przez valdione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudijack Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 BAD-jak sama nazwa wskazuje (zły w dosłownym tłumaczeniu)mówi samo za siebie.Dysk jest popsuty(pewnie full bad sectorów). A teraz z innej beczki , rozumiem że partycje za pomocą bootowalnej płyty windows mozna zrobić ? - to po co uparłeś sie przy partition magic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdione Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 PM podoba mi sie,no ale ze w windowsie mozna to zrobic i dziala !, i tez chcialem sie dowiedziec czym mam dysk popsuty, teraz juz wiem dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...