junior777 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 To jak zna ktoś odpowidzi na ostatnie pytania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 No dobra czyli ninja działa :) i to bez wentyla dzięki. Teraz jeszcze parę pytań i będę oświecony :D: 1. Czy moja karta graficzna Gigabyte GeForce 6800 działa z tą płtą oczywiści AGP 8x? 2. Czy na tym asrocku będzie działać mi dysk na SATA ale nie na SATA2? 3. Czy starczy mi do tego zasilacz o mocy 420W neotec? 4. Czy ta płyta jest wyposażona w NCQ dla dysków SATA? 4xTAK :D Żeby działało NCQ musisz raczej podłączyć dysk pod SATA2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior777 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ok dzięki :) a czy trzeba mieć jakiś specjalny kabel do SATA2 czy mogę podłączyć za pomocą normalnego SATA, czy jak podłączę do SATA to wtedy nie mam NCQ. A tak na marginesie to Scythe Ninja mogę puścić bez wentylatora (obudowa otwarta) na Athlon X2 3800+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 1.Sata i sata 2 maja takie same kable wejścia i są ze soba kompatybilne. 2. mozesz puscic ale może sie trochu grzac lepiej daj im zimniej tym lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior777 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Aha dzięki. Jeszcze jedno na dysku który obsługuje NCQ mam już dane ale moja płyta główna nie obsługuje NCQ. Czy jak podłączę do SATA2 z NCQ to będzie miał moje dane i będzie działać NCQ czy będę musiał formata robić ;( żeby było NCQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 tak bedzie działać NCQ to kolejkowanie zadan by zoptymalizować droge głowicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...