r0x Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Mam kartę GeForce 2 mx 400 64mb i problem pojawił się po dość dlugim czasie używania. Zaczęły się walić tekstury lecz na 2 , 3 sek i to mijało ,po kolejnych 2 , 3 tygodniach na całym ekranie pojawiły się kreseczki . Później doszło do tego ścinanie się gier , teraz sie scinaja po paru sekundach , pozostaje tylko rr kompa . Problem występuje tylko w grach komputerowych, w widnowsie nic sie niedzieje. Sterowniki mam 30.82. Hmmm z rozpaczy zrobiłem format lecz nic niepomógł... <_< <_< <_< Jeśli ktoś umie mi pomoc to bardzo proszę o radę... Windows XP Proffesional Karta graficzna : >>> Geforce 2 mx 400 64mb Procesor : >>> Athlon 1.15 GHz Pamięć : >>> 256MB SDRAM Dysk Twardy : >>> ST380011A (75gb) Plyta glowna: >>> ECS model : K7S5A pozdrawiam r0x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 IMO Twoja karta umiera po prostu.. Te wszystke kreseczki itp to artefakty które wystepuja gdy pamieci na karcie sa w jakikolwiek sposób uszkodzone.. Zalezy od "wielkosci" uszkodzenia - u Ciebie jest tak ze widac je w 3D (gry) natomiast w 2D (Windows) jest ok.. Reasumujac - czas na zmiane karty.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0x Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 No to takiej odpowiedzi sie obawialem ale i spodziewalem :] dobra zmienie tą karte ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modlin Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 A ja sie w tym temacie tak offtopic'owo pochwale wynikami kręcenia tegoż właśnie ge-forca : 250core 400sdr przebił to ktoś (chodzi głównie o pamięci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=125271 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...