woj88 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam :D Czy można ten aparat podłączyć do kompa jako kamerke? Jeżeli tak to w jaki sposób? Z góry dzięki za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Sprawdź w dołączonym oprogramowaniu czy nie ma takiej opcji :] ja w swoim Pro1 mam ... Edytowane 28 Grudnia 2005 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 było ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 BLANTMEN: skoro juz piszesz, ze bylo, to wypadalo by podac linka (vide regulamin). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj88 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Witam :) Sorki ale nie miałem dostepu do kompa :( Niestety, ale nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja mam powershot 520 w dołączonym oprogramowaniu jest możliwość robienia zdjęć prosto na kompa ale możliwosci kamerki nie znalazłem jak by ktoś wiedziałjak to zrobić to byłbym wdzieczny . Jeszcze będe szukał na necie jakiegoś programiku który to umożliwia i kombinował z dołaczonym softem , jak coś wykombinuje to dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Niestety, ale nie było Stety , było ... tylko trzeba ruszyć oczka i scrolla troszkę ... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=162239 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...