darch Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 czy ktoś wysał do nich negatywny komentarz i zostawili na stronce? ja dałem 2punkty lg cd-romx52i nie dali a uzasadniłem swoją ocenę naprawdę w pełni do niektórych- nie jestem uprzedzony do lg mam nagrywarkę lg i jest super ale ten cdek im zdecydowanie nie wyszedł albo mam straaasznego pecha co do niego(4 egzemplarze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Kto wie co oni tam kombinują :) ja nigdy nie miałem okazji wystawić złej oceny jakiemuś sprzętowi co mam, bo zawsze kożystam z nigo pierw u kolegów :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Sklep jest strasznie drogi. Nawet droższe u mnie sa tańsze od niego... A usuwanie komentarzy to domena większości sklepów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Drogi ?? Zależy co idz do Media Markt tam się przekonasz co to drożyzna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...