qwaczorek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam :) Stoje przed problemem, otóż mam na swojej plycie 2x256mb kingston 400mhz w dualu i mam mozliwosc dolozenia 512mb kingston 400mhz w jednej kosci. Czy da sie to zrobic ? Nie bedzie zadnych konfliktow? Dodam ze plyta to msi 865pe-neo2pe (o ile to ma jakies znaczenie). Czekam na odpowiedzi :) Pozdro !;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Konfliktów być nie powinno ale cała pamięć (3 kości) nie będzie pracować w dual channel. Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaczorek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 No rozumiem :) Jak sama nazwa dual to podwojny, ale czy te 256 beda mogly pracowac w dualu a 512mb takjakby poza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 poczytaj instrukcje do plyty 3 kosci tez beda pracowac w dualu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaczorek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Aha przewertuje ją :) Dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Aha przewertuje ją :) Dzieki za odpowiedzi. jestem ciekaw rozwiazania.... napisz co wsporales mam dokladnie ten sam dylemat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...