Therion Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam kupiłem uzywangeo samsunga jak w tytule - 40 GB Własciciel twierdził że u niego stał na nim winxp i było ok u mnie instalator xp nie mógł go sformatowac i wyżucał bład że są jakieks błedy jak zrobiłem partycje partition magic (NTFS) to po skopiowaniu i plików przez instalatora i restarcie wyrzucał bład odczytu Przy próbie zrobienia partycji FAT32 wyrzucał błedy(partition magic): Bad sectors detected or new FS area Zrobiłem mu zerowanie diagnostykami od samsunga (hutil 2.00), wyczyściłem MBR nawet Mam walnąć negatywa sprzedjącemy czy coś jeszcze moge zrobić?? Z gory thx za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Wyglada na to, ze dysk jest zwalony. Ale czy to wina sprzedajacego ? trudno rozsadzic, bo moze sie rozsypal w transporcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therion Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Wyglada na to, ze dysk jest zwalony. Ale czy to wina sprzedajacego ? trudno rozsadzic, bo moze sie rozsypal w transporcie. Nie bardzo bo był odbiór osobisty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Czyli sprzedal Ci trupa. Zapodaj jeszcze odczyt ze S.M.A.R.T. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therion Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Czyli sprzedal Ci trupa. Zapodaj jeszcze odczyt ze S.M.A.R.T. tzn? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmki Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) zainstaluj sobie program Everest, i napewno znajdziesz o co nam chodzi :D Edytowane 30 Grudnia 2005 przez tOmki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...