amdek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Czy jest jakas spora roznica wydajnosciowo-jakosciowa ?? Bo szukam build by ale go trudno teraz znalezc :( i w sumie nie wiem czy nie kupic jakiegos powered ,tylko jakiego ?? PLIZZ nie odsylajcie do archiwum ja mam modem :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 jest roznica napewno jak cos to kUpuj kolna od Gigabyte lub Herculesa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Build by ATI jest jeszcze na www.polbras.com (choć nie wiem jak jest w rzeczywistości ;)). W kazdym razie ceny są dość wygórowane - za ww. 885zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Z klonów to najlepiej Gigabyte albo Hercules, ewentualnie Sapphire/His. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Gigabyte już raczej nie dostaniesz. Bulid by Ati może by się jeszcze znalazł ale w jakiejś chorej cenie więc pozostaje, jak już koledzy mówili Hercules. Możesz też, jeśli masz możliwość <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> do domu jakiegoś innego klona i potestować, jeśli bedzię dobry obraz, wydajność, pamięci ( najlepiej 3,6 ns hynix, max 4 ) to wtedy możesz brać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 A karta musi być nowa ? Bo jak nie to ja mam na sprzedasz Radeona 8500LE "build by Ati" na hynix`ach 3,6 ns. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 za ile :D?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 za ile :D??Sprzedam temu kto da najwięcej :) .Na razie najlepsza propozycja 400zł . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ja już ci Majdan maila wysłałem a jest jakaś mozliwość sprawdzenia tej karty u siebie w kompie bo ja mieszkam troche daleko od warszawy na śląsku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ja już ci Majdan maila wysłałem a jest jakaś mozliwość sprawdzenia tej karty u siebie w kompie bo ja mieszkam troche daleko od warszawy na śląskuNo raczej niema , chyba że pojedziesz z kompem do warszawy :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ja już ci Majdan maila wysłałem a jest jakaś mozliwość sprawdzenia tej karty u siebie w kompie bo ja mieszkam troche daleko od warszawy na śląskuNo raczej niema , chyba że pojedziesz z kompem do warszawy :lol: .Proponuje wam załatwić sprawe przez allegro. aukcja z escrow. umawiacie sie na jakąś kwote, majdan wysawia na aukcje z opcja kup teraz a Songoku kupuje zaraz po wystawieniu. Tylko musibyć doskonała koordynacja czasowa :D , najlepiej dogadac sie na gg. ja już coś takiego praktykowałem. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 my już to uzgodniliśmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 hmm za 400zl mozesz dostac org nowego niestety nie w polsce ale u naszych najblizszych zachowdnich sasiadow mozna dostac bez trudu za ok. 100-120euro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 hmm za 400zl mozesz dostac org nowego niestety nie w polsce ale u naszych najblizszych zachowdnich sasiadow mozna dostac bez trudu za ok. 100-120euro...Ty nie spławiaj mi klientów :). U nas taki nowy orginał kosztuje aż 860zł zobacz tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 hmm za 400zl mozesz dostac org nowego niestety nie w polsce ale u naszych najblizszych zachowdnich sasiadow mozna dostac bez trudu za ok. 100-120euro... no przecież wiem .Ale ja sie nie bawie w takie sprowadzanie z zachodu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 jak bym nie miał możliwośćci sprowadzenia albo tylko wyslykowo to tez bvym bral uzywanego z polski :P jeszcze jak byscie sie znali... to w ogóle i zalatwienie tego przez allegro jest najlepsze udanych zakupoof ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 kurde przejrzałem kilka sklepów niemieckich i tam jest jescze drożej niż u nas radeon coprawda po 150 euro ale widziałem gf4 ti 4200 po 299 chyba zwariowali .Gdzieś ty widział po 100-120 euro tego radka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 andtech czy jakos tak muj ojciec i kupywal akurat nie build by ati bo trzeba bylo sprowadzac a taka znowu roznica. nie jest tylko hercules fdx 8500le za 99euro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 no w ameryce taniocha po 75 dosców wersja 64 mb a za 95 wersja 128 mb oczywiście build by ait Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 no w ameryce ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 HEH to ja moze jeszcze poczekam az 9700 bedzie za 100$ :lol: hihihi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...