Skocz do zawartości
ogr22

Nowe Noiseblockery Blacksilent - Niższa Cena ?

Rekomendowane odpowiedzi

Poniekąd wkrótce mają ukazać się nowe wentylatory firmy Noiseblocker o nazwie Blacksilent. Poniekąd mają być równie dobre jak sprzedawane do tej pory. Wyglądają niewiele gorzej jednak jak widać na fotce nie jest tak zle ;) Znalazłem ich krótką specyfikację jednak nie ma nigdzie ceny :mur:

Dołączona grafika

Niżej specyfikacja produktu:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom Ukazały Sie Juz Pierw W Sklepie http://www.pc-tuning.pl/ Jako Ze On Jest Autoryzowanym Sprzedawca Noiseblocker W Polsce Ceny To 35 i 39zł :D:D Zyc Nie Umierac Za Ta Jakosc Zamierzam Kupic Niedlugo z 2-3 Sztuki Jedynym Ich Minusem To Łozysko Ślizgowe Ale To Wiatraki Z Najwyzszej Połki Wiec Niema Sie Co Obawiac O Szybkie Zniszczenie Teraz Juz Mozna Je Dostac W Innych Sklepach W Polsce Komputronik MCS.pc.pl I Nietylko :) Jak Dla Mnie Swietny Pomysł Na Wypuszczenie Noiseblocker'ów Z Gorszym Łozyskiem Ale Po Bardziej Przystepnej Cenie Dla Przecietnego Polaka :) Pozdro

NOISEBLOCKER BlackSilent X1 80 mm

http://www.pc-tuning.pl/index.php?action=towar&id_towaru=691

----==> Reszta W Dziale: WYCISZANIE<--->Wentylatory (30)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łożysko ślizgowe wcale nie musi byc gorsze: jest znacznie cichsze od kulkowego, niestety również znacznie mniej trwałe. Ostatnio furore robią ceramiczne ślizgówki ze wzgędu na zarówno dużą wytrzymałość jak i cichą pracę.

W tym Noisblokerze widze że żywotność na calkiem przyzwoitym poziomie (68k godzin) wiec nie jest źle.

mhm Neo to jakaś nowa moda z tym ze nie uzyłeś w swojej wypowiedzi ani jednego znaku przestankowego, za to każdy wyraz zaczynasz wielką literą? Orginalne, tylko troche nieczytelne...

Edytowane przez ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(68k godzin) wiec nie jest źle.

To bardzo dobrze przecierz to kilka lat, a przecierz chyba dłużej niz 3 lata wiatrak nie będzie u ciebie chodził i odstawisz go na półke, a swoją drogą te nowe noiseblockery wyglądają ciekawie, noi cena kusząca :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no no bardzo ciekawa oferta ;) za taką cene ... wedlug mnie, bardzo ładne i dosc tanie, wiekszosc bedzie mogła sobie na nie pozwolic

sam zamówie z 3 szt. :D :D :D ładnie wyglądają i pasują kolorystycznie do mojej obudowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To bardzo dobrze przecierz to kilka lat, a przecierz chyba dłużej niz 3 lata wiatrak nie będzie u ciebie chodził i odstawisz go na półke, a swoją drogą te nowe noiseblockery wyglądają ciekawie, noi cena kusząca :D

dokladnie 7 lat, 278 dni, 3 godziny, 7 minut i 12 sekund o ile sie nie wysypalem w obliczeniach

ale moim skromnym zdaniem ten ogonek w fanderkach ich przewyzsza :P

Fander dobra rzecz, tylko nie zrozumiałem o co chodzi z tym ogonkiem? kontroler obrotów?

Edytowane przez ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi