BLBK Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Witam! Potrzebuje dwoch sto-dwudziestek - jedna (w przyszlosci) na SonicTowera,a druga do zasilacza(patrz-sygnaturka :mur: ). Podstawowy warunek - cisza! Poniewaz u nas w kraju nie ma Nexusow, Scythow nie mowiac juz o Yate Loonach, potrzebna mi jest jakas alternatywa :rolleyes: . Na forum silenthardware.de napisano mi, ze z dostepnych u nas wentylatorow najcichszy bedzie aerocool turbine, ale tam o glacialtechach czy amberach zbyt duzo nie wiedza(zachwalaja wlasnie scythe i yate loon). Dlatego postanowilem zapytac rodakow co mam wybrac - wszelkie opinie o turbinach, darkRedach, fanderach, amberach, silentbladach i innych tego typu. Czyli innymi slowy szukam czegos ultra-najcichszego! - tylko zeby mial choc minimalny przeplyw powietrza :D Z gory dzieki za odp. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Sądzę, że kupując Fandera będziesz zadowolony... ja jestem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 1. Fander. Długo długo nic. 2. Glacialtech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Fander. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 120mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...