thebruno Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 WItam! Własnie kupilem HP NX 6110 (celeron M1,4 512, 40 HD ) ale zauważyłem w dolnych kątach ekranu żę matryca jest wyrażnie ciemnejsza (zaokrągone - r=0,5 cm, niedoświetlone) czy to jest ok czy w innych modelach też tak jest? Drugie pytanie: dokowanie baterii nie jest pewne, ma pewien luz z jednej strony (1mm) czy tak ma być? Też tak macie? Pozdrawiam z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolumbus Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) Cześć, Jeżeli chodzi o matrycę w moim nx6110 to nie zauważyłem takich objawów. Natomiast w przypadku baterii miałem podobnie. Nie chcąc oddawać lapka do serwisu na gwarancji (jakiś taki leniwy jestem) po prostu na zewnętrznej stronie zaczepów na obudowie baterii przykleiłem wąskie (szerokość około 1 mm) paski taśmy samoprzylepnej, w ten sposób pogrubiłem o ułamek milimetra zaczepy, które (wchodząc w nieco za duże wcześniej gniazda w obudowie lapka) wpasowały się teraz w obudowę jak ulał. Polecam sposób jako prosty, szybki (około 5 minut) i bardzo skuteczny. Edytowane 29 Grudnia 2005 przez Kolumbus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebruno Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Dzięki za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyebman Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Tez mam takie przyciemnienia w dolnych rogach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 OFFTOPIC widze ze z laptopami HP sie zaczyna robic coraz ciekawiej (obiektywnie stwierdzam) END OFFTOPIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) Kurek - nierownomiernie podswietlone matryce to ogolny problem. Czego sie mozna spodziewac po najnizszym lapie HP. Edytowane 29 Grudnia 2005 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...