El Passo Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Witam, Od dłuższego czasu mam problem, z którym w żaden sposób nie umiem sobie poradzić. Otóż jak odpalam w dowolnym playerze film w formacie typu DivX, to na moniotrze (jako ekranie głownym) pojawia się pożądany film, a z kolei na telewizorze (w trybie "clone") pojawia się tylko czarny prostokąt w miejscu filmu. Ustawienie telewizora jako ekranu głównego skutkuje odwrotnym efektem. Zjawisko to pojawiało się właściwie we wszystkich kartach z chipsetem Nvidii z jakimi praktycznie miałem do czynienia (począwszy od 2mx, przez FX5600, a na mojej obecnej - MX4000 skończywszy). Co ciekawe, jak instaluje starsze sterowniki Nvidii (o około 40 wersji starsze), to w ogóle nie ma takiego problemu i obraz filmu pojawia się jednocześnie na monitorze i na telewizorze..:/ Czy ktoś z Was wie może o co w tym chodzi i jak sobie z tym poradzić? Z góry dzięki za wszystkie sugestie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 To nie boli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Passo Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Heh, wiem że nie boli:) Przeszukiwałęm forum pod kątem słów kluczowych takich jak: wyjście tv, tv-out, divx i jeszcze kilka innych, które mi przyszły do głowy, niestety nie znalazłem odpowiedzi na mój problem, czy mógłbym prosić o jakiegoś hint'a?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...