guziq Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Wczoraj przyszła do mnie ta płyta razem z Sempronem 3000+. Jestem totalnie zielony w podkrecaniu AMD64 (w Athlonach XP było atwiej) wiec mam pare prósb/pytan: 1. Jak ustawic pamieci aby chodziły na 200MHz? Bo standardowo chodza na 166 (pamieci są PC3200)? 2. Czy mógłby ktos napisac mi (taki jakby poradnik) krok po kroku co zrobić zeby wykrecić z tego ustrojstwa wszytsko co sie da lub przynajmniej wyjaśnic jak sie je podkreca? Prosze o bardzo szcególowy opis (jak dla ciemniaka). PLEASE pomózcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Poradnik A64 by Raptor Jest tam też mowa o podkręcaniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 i dalej nic z tego nie rozumiem. czyli ustawiasz HT na 2x, pamieci na DDR200/100/2:1[\quote] ja nie mam opcji ustawiania mnożnika HT w mojej mobo (przynajmniej nie znlazłem takiej opcji. i a to: DDR200/100/2:1 - o co w tym chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...