warcholas Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Mam pytanie: Czy jak kupie sobie tuner tv (taki zewnętrzny na USB) to czy będe mógł zgrywać obrazy z kamery analogowe (na taśmę 8mm)? I czy w zestawie z tunerem będzie odpowieni kabel oraz oprogramowanie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 pokaż jaki ten tuner bo to jest różnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcholas Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) tak na szybko to np tak: http://allegro.pl/show_item.php?item=77645575 ale ogólnie to chodzi mi o takie zwykłe najtańsze tunery tv.... chodzą po 160zł mniej więcej.... Więc czy jest ktoś w stanie mi odpowiedzie na to pytanie.....e? Edytowane 3 Stycznia 2006 przez warcholas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...