lukmek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Siemka!!! Ponieważ nie siedzę w temacie odtwarzaczy mp3 mam do Was pytanie: chciałbym kupić odtwarzacz mp3 mający min. 256MB pamięci, radio fm, korektor muzyczny, ewentualnie dyktafon. Mam na to max. 250 zł. Co możecie polecić w tej cenie ??? Co sądzicie o tych mp3 playerach: http://allegro.pl/show_item.php?item=78290092 http://allegro.pl/show_item.php?item=78788224 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Z tego co słyszałem do creativów wkładają pamięć 1GB i ograniczają ją do 128/256/512. Jest podobno na to jakiś sposób żeby to odblokować. IMO brał bym creativa ze względu na firme, albo tego pierwszego ze względu na 512MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Dzięki za odpowieć. A wiesz może jak odlokować tą pamięć. Proszę jeszcze innych o wypowiedzenie się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaaklopotanyy Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 z tą pamięcią to nie chce mi sie wieżyć ... jak to może im sie opłacać ? o_0 ja kupilem http://allegro.pl/show_item.php?item=78341846 i jestem bardzo zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) Masz tu temat o odtwarzaczach MP3 Ja bym na twoim miejscu dozbierał jeszcze te 50 zł i kupił sandisk'a sansa 512 za 300 na allegro Edytowane 29 Grudnia 2005 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Dzięki za odpowieć. A wiesz może jak odlokować tą pamięć. Nie ma za co, właśnie sie dowiedziałem o tej pamięci, studenci z politechniki warszawskiej to robią. Wychodzi taniej niż byś kupił 1GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Nie ma za co, właśnie sie dowiedziałem o tej pamięci, studenci z politechniki warszawskiej to robią. Wychodzi taniej niż byś kupił 1GB. a mozesz co wiecej napisac ile to u nich kosztuje ? jakich modeli dotyczy? moze jakis link czy cos, bo to interesujace jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Kupujesz creativa np 128, a on ma naprawde 1024, w necie kumpel szukał ale nie znalazł. Nie wiem ile kosztuje ale jeżeli kupisz 512 idziesz tam i wynosi Cie wszystko taniej niż byś kupił 1GB, a dotyczy wszystkich creativów poniżej 1GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 A co powiecie mi na temat tego odtwarzacza??? Czy jest wart wydania tych 300 zł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 A co powiecie mi na temat tego odtwarzacza??? Czy jest wart wydania tych 300 zł ?? Sądze że tak, masz 512 a możesz zmienić na 2GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 ma ktos kontakt z tymi studencikami i wie cos wiecej? bo to jest ciekawe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Nom zaciekawiłes mnie tym niusem o odblokowaniu pamięci :> kto poświeci swojego creative'a na próbe? :PPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Przyłączam się do tej prośby z Tymi odtwarzaczami :) Niech ktoś napisze do kogo z tym się trzeba zgłośić :] i ile to mniej więcej kosztuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Na pytania do kogo i za ile nie odpowiem, wiem że do jakichś studentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 czyli wiemy tyle co nic? :] moze ktos ma jakies fftyki?? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 grzechu, najpierw znajdz jakies wiarygodne zrodlo, a potem pisz, a nie takie herezje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 z tego co wiem to najlepsze i najbardziej zadowalające są mp3 rekomendowanych firm (creative, mac..., samsung, sony, iriver, mpio) reszta firm pokroju noname albo remake coś tam to mijanie się z celem długi czas zmiany scierzek, słaby lub przeciętny dźwięk osobiście używam samsunga i polecam może trochę duzy ale bardzo funkcjonalny za 400 złotych warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Dzięki wszystkim udzielającym się w temacie. Ja kupiłem za 279 zł SanDisk Sansa 512MB. Odtwarzacz jesz zarąbisty. Jakość dźwięku na najwyższym poziomie. Polecam go wszystkim!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel_ Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) I ja się co nieco mogę wypowiedzieć. @grzechu | Pierwsze słyszę aby ktoś na PW oblokowywał te odtwarzacze, a mam prawo wiedzieć, bo studiuje informatyke, na wydziale razem z elektronikami i telekomunikacją, więc raczej by mi się to obiło o uszy gdyby to była jakaś bardziej zorganizowana akcja. Wiesz wszystko jest możliwe :) może coś takiego się dzieje, ale raczej to plota, bo nie opłacało by się to creative'owi ekonomicznie. Przecież on nie produkuje pamięci. Ale jeżeli dowiesz się czegoś bardziej to wal. @lukmek Apropo tej całej chińszczyzny, czyli te nonamy tak popularne na Allegro. Sam sobie kupiłem 512 za chyba 199 i przez jakiś czas działało i było ok. Ale nagle pewnego dnia coś walnęło (jakieś 3tyg. temu). Wysłałem na gwarancji, zobaczymy co powiedzą. Wiec ja raczej polecam coś firmowego. Widzę, że się skusiłeś na tego San Diska w końcu to napisz jak wrażenia. Bo może niedługo też coś będe kupował. I ile kosztuje do niego dodatkowa pamięć? Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Majkel_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) @lukmek Apropo tej całej chińszczyzny, czyli te nonamy tak popularne na Allegro. Sam sobie kupiłem 512 za chyba 199 i przez jakiś czas działało i było ok. Ale nagle pewnego dnia coś walnęło (jakieś 3tyg. temu). Wysłałem na gwarancji, zobaczymy co powiedzą. Moje wrażenia słuchowe są bardzo pozytywne. Ma bardzo dobry korektor dźwiękowy. Jakoś radia jest bardzo wysoka. Polecam go wszystkim. Jak dla mnie za 279 to bomba. Jedyny minus to menu i instrukcja nie po polsku. A dla mnie to pewien problem, ponieważ mam 15 lat i nie mam tak opanowanego angielskiego (ale od czego ma się wujka nauczyciela angielskiego :wink: ) Edytowane 30 Grudnia 2005 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel_ Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Aha, no dla mnie akurat jezyk to nie sprawia problemu. A jak z pamięcią. Ile kosztuje np. Karta 1GB, agdybym chciał dokupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Tu masz ceny kart SD 1GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Mam na dzieje że proste pytanie: http://allegro.pl/show_item.php?item=80268776 http://allegro.pl/show_item.php?item=80270192 shit czy może być(nie chodzi mi o jakość dźwięku-może ona być dla mnie "standardowa", ale o to że się nie rozpadnie/zepsuje/straci na jakości np. muzyki czy wyświetlanego obrazu itp.) ? Ma to ktoś? Thx z góry. Edytowane 5 Stycznia 2006 przez Carkon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 bawiłem sie kiedyś nim na wycieczce, po pierwsze trzeba zmienić słuchawki a po drugie spoko, tylko filmy trzeba przekonwertować do jakiegoś dziwnego formatu, przynajmniej w tym co się nim bawiłem, a wydaje mi się że jest taki sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Dzięki Melsoon. Przyznam szczerze że cena mi zrobiła chrapkę na niego... a filmy to dla mnie to taki tam bajerek; głównie do muzyki i jako pendrive bedzie slużył. Proszę o opinie i rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...