Skocz do zawartości
Carl0s

Nasze Tłik W Radyju!

Rekomendowane odpowiedzi

w ZPT ?

a kto proponował? znowu ktoś z KS :lol: ?

a o o/c mówili w tym cyklu na początku paźdzernika więc jeszcze raz? ;]

Taaa... tylko jak w KŚ Ekspert albo zwykłym są jakieś porady o overclocingu to zawsze sie wspomagają linkiem do forum.purepc.pl. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa... tylko jak w KŚ Ekspert albo zwykłym są jakieś porady o overclocingu to zawsze sie wspomagają linkiem do forum.purepc.pl. :wink:

tak.... powód masy tematów "jak podkrencić 9550 na 12potków" :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedyś jak byłem totalny n00b też czytywałem kś. napisał ktoś tam list że jest to pismo dla lamerów i mogli by opisywać bardziej zaawansowane rzeczy, a oni odpowiedzieli, że to jest pismo właśnie dla początkujących użytkowników. ale skąd user który co dopiero kupił kompa, ma wiedzieć coś o podkręcaniu <_< ... imo mogło by powstać jakieś pismo właśnie o OC, a samo OC mogłoby być e-sportem :D btw. - jeśli chcecie moge znaleźc teko starego kś i przepisać ten list :D

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupie to raz na pol roku jak mi plyta z podstawowymi programami sie zgubi ;]

Nie łatwiej coś skombinować z internetu? ^_^ Ja odkąd mam net, to nie kupiłem żadnej gazety komputerowej, tym bardziej z płytą [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niby tak ale na tej plytce jest pelno programow... malo kosztuje. No tez sciagam programy freeware (;]) z neta ale jak jest ich duzo to wole kupic i mam spokoj. Wszystko na jednej plytce, cos potrzebuje to bach;] i juz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z reguły robie tak, że ssam wsio z neta, progsy które potrzebne. Jak uzbiera się 4,2 GB to nagrywam na płytkę DVD dobrej jakości, nie jakieś tam siano i po ptokach. Gazet traktujących o grach/kompach nie kupuję bo po co ?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z reguły robie tak, że ssam wsio z neta, progsy które potrzebne. Jak uzbiera się 4,2 GB to nagrywam na płytkę DVD dobrej jakości, nie jakieś tam siano i po ptokach. Gazet traktujących o grach/kompach nie kupuję bo po co ?!

a ja ostatnio kupilem CDA bo byl RBR za 15zł, a na pólce w empiku RBR kosztuje 99zł...opłacało się :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No no moje gratulacje. :gitarzysta:

Jestesmy wyroznieni i to w jednej z najlepszych stacji radiowej ;) Co do ew. gazety o O/C to ja podchodze do tego tak jak do gazet z grami,demami czy tez pism komputerowych o sofcie i sprzecie. Nie kupuje bo po co? Dema zasysam z netu i czytam recenzje.Na tematy ogolnie pojetego sprzetu komputerowego i oprogramowania mam tweak.pl, PCLab czy benchmark.pl wiec i o O/C wiecej sie dowiem na necie niz w takiej gazetce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No no moje gratulacje. :gitarzysta:

Jestesmy wyroznieni i to w jednej z najlepszych stacji radiowej ;) Co do ew. gazety o O/C to ja podchodze do tego tak jak do gazet z grami,demami czy tez pism komputerowych o sofcie i sprzecie. Nie kupuje bo po co? Dema zasysam z netu i czytam recenzje.Na tematy ogolnie pojetego sprzetu komputerowego i oprogramowania mam tweak.pl, PCLab czy benchmark.pl wiec i o O/C wiecej sie dowiem na necie niz w takiej gazetce.

Ale niekażdy ma stały dostęp do neta. Jak znajdują się ludzie którzy kupują KŚ to tych od "tweaka" też by się znalazło. Osobiście bym sobie pare razy taką gazete kupił jak by był jakiś artykół o tym co mam w kompie.

Takie rozwiązanie ma swoje plusy np podkręcając procka możesz sobie w każdej chwili luknąć do gazetki leżącej np na biurku, a nie ciągle do netu zaglądać. No i taką gazete można sobie wrzędzie zabrać a internet nie.

No i oczywiście jest wiele minusów. ale o tym juz mi się niechce pisać. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i przerodzil nam sie temat o wyzszosci netu od gazety badz na odwrot.

No i taką gazete można sobie wrzędzie zabrać a internet nie.

no i podstawowa sprawa, sprobuj internetem muche zabic...gazeta o wiele latwiej... :P

ale do rzeczy.

Proponuje stworzyc team ludzi ktorzy wiedza co i jak, a oprocz tego gdzie, zredagowac pierwszy numer pisma zajmujacego sie tylko i wylacznie O/C, i wyslac to do wiekszych wydawcow pracy komputerowej. Naklady pracy zadne, a noz widelec nam sie uda? w koncu wiedza zawarta w Waszych glowach jest ogromna, i szkoda bny bylo nie wydusic za to pare groszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko bedzie jezeli dojdzie to do skutku, zapełnic kilkadziesiąt stron tylko informacjami o OC. Dobrym pomysłem moze byc kilku stronna wkładka do gazety zajmującej się branżą PC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesteśmy sławni :D

.....Na tematy ogolnie pojetego sprzetu komputerowego i oprogramowania mam tweak.pl, PCLab czy benchmark.pl wiec i o O/C wiecej sie dowiem na necie niz w takiej gazetce.

:lol2: bechmark.pl

i przerodzil nam sie temat o wyzszosci netu od gazety badz na odwrot.

no i podstawowa sprawa, sprobuj internetem muche zabic...gazeta o wiele latwiej... :P

ale do rzeczy.

Proponuje stworzyc team ludzi ktorzy wiedza co i jak, a oprocz tego gdzie, zredagowac pierwszy numer pisma zajmujacego sie tylko i wylacznie O/C, i wyslac to do wiekszych wydawcow pracy komputerowej. Naklady pracy zadne, a noz widelec nam sie uda? w koncu wiedza zawarta w Waszych glowach jest ogromna, i szkoda bny bylo nie wydusic za to pare groszy.

i to mówi facet z baleronem 05

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ja powiedzialem ze ja krece? to jest sprzet do pracy, a nie do wyczynow. Jak juz bede bogaty to moze sobie zafunduje cos specjalnie do O/C. I watpie zeby trzeba bylo byc jakims wielkim guru oc, zeby zapodac pomysl na forum.

i to mówi facet z baleronem 05

a tak. i nie narzekam. ten "baleron" sprawdza sie swietnie w zastosowaniach do ktorych zostal wybrany, i mial znakomity stosunek cena/jakosc. Dla biednego studenta to wazne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi