saintman Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) Witajcie, Mam taki problem... wczoraj jeden z "superprogramów" do tuningu windowsa zmienil mi wieeeele rzeczy, m. in. wyglad okna zamykania systemu. Obecnie jest: A chcialbym, zeby bylo jak dawniej, czyli: Jak to zmienic? Z gory dzieki za info, Pozdrawiam, S. Edytowane 29 Grudnia 2005 przez saintman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 W panelu sterowania w kontach uzytkownikach jest opcja zmienenia sposobu logowania, włącz ekran powitalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifon Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 W zasadach grupy, bodajże w konfiguracji komputera. Naciśnij: Start -> Uruchom -> gpedit.msc Teraz poszukaj Zakładki System Sposoby logowania i wylogowania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 o wlasnie dobrze ze ktos poruszyl temat grup. jak uruchamia sie grupy w SP2?? bo u mnie nie dziala to wiec albo zmienili komende albo nie wiem co jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 No to jest super zaleta super programów do super tuningu. Czasami to już tak zostanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...