Złodziej Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Założyłem temat w dziale Windows, bo mam podejrzenia, że problem nie dotyczy Total Commandera samego w sobie, a skojarzeń plików w Windows XP. A problem, uciążliwość właściwie, jest taka: w Total Commanderze w Konfiguracja/Wyświetlanie można ustawić czy po lewej stronie plików mają być widoczne symbole - ikony. Wszystko mam tam włączone jak trzeba, bo lubię widzieć ikonki, tyle tylko, że nie dla wszystkich plików się wyświetlają - dla avi, mp3, mpg, wmv i tym podobnych są tylko te puste białe karteczki jak dla nieznanego typu pliku. Sęk w tym, że w Windows ikony plików są wyświetlane poprawnie, w Opcje Folderów/Typy Plików wszystko wygląda na skojarzone jak trzeba. Zresztą zmieniałem przypisanie plików filmowych i do AllPlayera i Windows Media Playera - w Windows wszystko działa... Co u licha może przeszkadzać w wyświetlaniu tych ikonek w Total Commanderze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 podkrecony sprzecior? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Nie podkręcony. Kaspersky, Ad-aware, Spybot i HijackThis nie wykrywają żadnego złośliwego syfu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 a mozesz screena dac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...