pAq85 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zachęcam do "rzucenia okiem" na PCUnited.info Jeszcze się "rozwijamy" ale chętnie usłyszę wasze opinie na temat samego pomysłu. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 System newsów, ktory ostatnio staje się dość modny ;] Jednak te okienka a'la Windows odstraszają mocno! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAq85 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 być może dzisiaj wygląd zostanie zmieniony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Hmm strona nie działa? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 U mnie dziala... i nawet zyskala na wygladzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 aaa.. grafika miażdzy.. mam oglądać grafiek czy czytać txt? Bo z trudnością dopatruje się małych literek w ogromnych tabelach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 system newsów z phpbb, brzyki wygląd, naokrągło tłoczona tematyka... ale 3/6 można dać dla zachęty [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAq85 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 PelzaK, małych literek? <_< chyba masz problemy ze wzrokiem :P z resztą do czytania to tam jest praktycznie tylko tytuł :D mkl, nie jest to phpbb :> czy wygląd brzydki to już kwestia gustu, a tematyka .... :lol: przecież to jest vortal o nowych recenzjach to o czym niby mają być newsy? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 PelzaK, małych literek? <_< chyba masz problemy ze wzrokiem :P z resztą do czytania to tam jest praktycznie tylko tytuł :D mkl, nie jest to phpbb :> czy wygląd brzydki to już kwestia gustu, a tematyka .... :lol: przecież to jest vortal o nowych recenzjach to o czym niby mają być newsy? :blink: sorki,odczytałem napis od stylu[; ale jak phpnuke, a nei jportal czy phpfusion to dam 4 bo ten cms nie jest jakiś popularny[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Jak dla mnie to tam wszystko jest "nawalone" i nieczytelne. Zgadzam się w 100% z PelzaK'iem ! I coś mi zalatuje nuke'iem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Kamil* Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Dokładnie przeciez to jest phpnuke (mozna wyczytac w meta tagach ;) )połączone z forum phpbb , a design to przeciez skin z phpnuke:) Logo/Top do wymiany ;) Pozdrawiam. Edytowane 10 Stycznia 2006 przez *Kamil* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Tylko chyba powinna być stopka Nuke'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...