donio Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zapewne bendą sie tłumaczyć w następnym numerze jak dostaną całą sterte listów na temat tabelki ze strony 80.............. Morze ati im dała w łape :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Z tabeli wynika z GF2MX jest najszybszy ze stajni nVidii , a ja idiota kupilem GF4 4200 ( moglem chociaz MX kupic ) Moze MX jest odpowiednikiem PRO u ATi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 jak widze te testy w Komputer Swiecie w ktorych pod uwage bierze sie czy poczas instalacji gra posiada informacje o zajmowanym miescu... to mnie smiech ogarnia... ale to ??? Ludzi co to ma byc ??? dobrze ze Clicka w rekach nie mialem od 2 lat, a pfe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Mysle, ze trzeba ich poprosic o sprostowanie na lamach gazetki ;) bo gazeta tego nie mozna nazwac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 No tak... ja wspominam secret service... to byla gazeta ... szkoda ze zmarla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 THX za skana, a co do tresci... BUHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA CIAGLE SIE SMIEJE ;]:). Myslalem ze malo wiem o sprzecie :D. Ale takie LOLE to po prostu cos. I oni za to biora spore $. ZENADA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 noo coments LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Moze MX jest odpowiednikiem PRO u ATi?Moze MX-Max tylko ze w drukarni jak clicka drukowali to im jedna literke wcielo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Napisal ktos do nich maila z prosba o sprostowanie? pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ich strona wygląda imponująco (www.click.pl), a jedyne co na niej jest to patch do gry Toon Car dodanej do czasopisma. O ile pamiętam to problem był w tym, że gra nie widziała płyty, a więc ten patch to pewnie jakiś nocd crack. Tak dalej panowie, to już druga wpadka w tym kwartale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 btw.. chcac zainstalowac etherlords okazalo sie ze na CD1 jest zawartosc cd2 i na odwrot :lol: moze to tylko mi se tak trafilo.. ale jednak to o czyms swiatczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Nie no chłopaki bieżemy widły pochodnie i idziemy na oblężenie redakcji Clicka pozabijamy ich, zgwałcimy ich kobiety :twisted: i ukradniemy im ich kompy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ja juz wyslalem maila do nich w ktorym delikatnie rzecz ujmujac wysmialem ich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 btw.. chcac zainstalowac etherlords okazalo sie ze na CD1 jest zawartosc cd2 i na odwrot :lol: moze to tylko mi se tak trafilo.. ale jednak to o czyms swiatczy :P U mnie to samo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Dzieki za skan !a mi się wydawało że sie znam na sprzecie.Normalnie aż im pokłonić sie moge z tytułu ich mądrosci i odrazu sprzedają moją rivke za grubą kase bo przecież to super hiper wydajna karta robiona w technologi 0,15y :D:D.nie wiem ale skad ludzie takie informacje zbierają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Oj naiwna mlodziezy! CLICK specjalnie wydrukowal takie bzdury przed swiatemi bo wiedzial ze jak pojdzie fama to mu forum caly naklad wykupi :lol: :lol: :lol: ! A tak wogole to mily prezent dostalem na gwiazdke - okazuje sie ze moja karta graficzna jest de best! Kto chce byc moim kolega :) ? Jak ladnie poprosi to dam pograc na tym wypasionym sprzecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ich strona wygląda imponująco (www.click.pl). HA HA HA HA HA! Wlasnie zapadlem na ta strone! Bozesz ... przeciez ta niby gazetka wychodzi juz jakis czas a oni dorobili sie sajta za ktory moja siostra na informatyce w 2 klasie gimnazjum dostala by dwojke ;)! Ale zonk! PS Sorki za post faking .. :/ ale w przyplywie emocji sie nie pochamowalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 LOL!!! :lol: buuhahahaha... a ja bym chciał żeby ResetCD [magazyn cyberniekulturalny] wrócił bo to była według mnie oczywiście najlepsza gazeta z grami/sprzętem/i odlotami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ciekawe jak w kliku bedzie wygladalo zestawienie CPU ? :D no co do SS to tez bym chcial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 taaaa bardzo chciałbym powrotu "starej gwardii" gambler reset i secret servic przydała by się mała rewolucja precz z clickami playemi (cybermycha musi zostać). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ss to byla dla mnie gazeta .... to byla czesc mnie... :( a teraz juz ich nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 E tam BAJTEK ROX :D. Top secret tez byl OK. Gambler toze. Z dobrych gazet zostaje teraz tylko CDA. NIe widze dla niego zandje alternetywy :). Nie bede ukrywal-podoba mi sie (oczywiscie procz recenzji hardware'u i tak nie czytam ,wole na necie o tym poczytac ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ATI na pewno jest sponsorem... najbardziej mi sie podobalo to, ze gf4 ma 16mb ram :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) a wiesz ze są takie gf4 ale mx z 16mb pamieci!!! ostatnio u qmpla widzialem cos takiego w notebooku....................... Kurka też sobie chyba kupie tego clicka!.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Z dobrych gazet zostaje teraz tylko CDA. NIe widze dla niego zandje alternetywy :). Nie bede ukrywal-podoba mi sie (oczywiscie procz recenzji hardware'u i tak nie czytam ,wole na necie o tym poczytac ;]) ej sory ale ty chyba slepy jestes - pamietasz moze jak jeszcze byl ss i mial juz problemy a jednak nie poddal sie komercji i co 2 strone nie mial reklam - cda to smiec!!!! niestety taka prawda - normalnie recenzji nie mozna tam przeczytac bo jakies durne reklamy sa zajmujace chyba 30-45% papieru suxxx :twisted: :twisted: :twisted: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HP Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 fajny lol fajnie pokopjowana jest czesc danych z układów które sa wyżej :) (czasami tylko wklepali inna ilość trazystorów :) ) np Voodo 3 2000 i GF 2 Ti to to samo tylko ze GF 2Ti ma Vertex shader 0.5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ROTFL GF2Ti ma vertex shader 0.5 P.S. znam kolesi dla których CLICK to bóstwo i co tam napisane jest święte, a ich wiedza na temat kompów jest znikoma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 heh kupilem tego clicka wlasnie rpzed chwila mam nadzieje, ze fajna ta gierka, ale sie troche zdziwilem, bo : na CD1 powinna byc gra i tak tez jest nadrukowane na plytce jednak gdy ja odpalam jest na niej zawartos CD2 :) czyli inne progzy, demko W3 i pare innych rzeczy, a tam gdzie jest napisane CD2 jest zawartosc CD1 hmmmmmmmmmm ciekawe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 ja dopiero jutro kupie ta mega gazete. tylko ta cena..... jakies 7 zl z hakiem. wolbym wydac to na internet i jakies swieze dowcipy ( chociaz jak bede czytal tego clicka to tez zapowiada sie ze sie poleje ..... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 QQrrdeeee !!!! pytanko ile clik ma juz stronke w budowie???????????? Ale jaja u mnie jest ta tabela na pulpicie bo juz nie wytrzymałem:) Szacuneczek(dla panów z clicka)hhehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Ja se to chyba zaczne kupowywac skoro to takie mondre i fajne. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...