cd_pablo Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) kolega mi mówi ze Neo jest dobra pot serwer do cs ale jak odpowiednio się ją skonfiguruje. Czy jest to możliwe ?? i jak tego dokonać Przeszukiwałem forum ale takiego problemu nie znalazłem, albo mnie zabijecie albo pomożecie. Nie wymagam wiele chce żeby na 6 slotach nie było laaagów jeśli nie wniesiesz nic do tematu to nie pisz !! Edytowane 29 Grudnia 2005 przez cd_pablo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 witam rozumie ze piszac cs masz na mysli Counter Strike? :D neo to ADSL czyli masz rozne dowload i upload przy takim laczu raczej cienko to widze ale mozesz to zrobic najpierw odwiedz stronke ------->>>>>http://www.dipol.com.pl/bib93.htm ( masz IP dynamicznie przydzielane dlatego usluga DDNS jest w tym wypadku niezbedna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cd_pablo Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 napisze to tak chciałbym żeby chociaż na 6 slotach nie muliło a ip zmienne niech se będzie to niema być stały serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cd_pablo Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 ok a kolejny krok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...