.:MISIEK:. Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Jak w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 nie rozumiem ... Pentium 2 ..?? nie wtym dziale napewno ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Wpisać oznaczenia w www.google.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:MISIEK:. Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) sory jestem nowy i bawie sie w podkrecanie programem CPUFSB mam płyte Intela D845PESV i niemam jej na liscie wiec produceta PLL musze wybrac recznie. Mam P4 2.4 Edytowane 29 Grudnia 2005 przez .:MISIEK:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...