muszlakon Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Na zasilaczach się nie znam a nie chciał bym kupic kaszanki jakieś :-P tylko tak w granicach do 300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Napisz do jakiego sprzętu potrzebujesz zasilacz , bo za 300 zł to mżona kupić niezłe 'cacko'.Jeśli do przeciętnego kompa to polecam Deltę albo Fortona 350 W - powinien wystarczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 dokladnie fortron 400w za 80zl pociagnie smialo bardzo mocnego kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszlakon Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 mam P4 3GHz asus p4p800 pentagram freezone 100 Cu+ radek 9800pro 2x256 goodram (niedługo 2x512 hynix) winfast pvr2000 dysk smasung spoint 160GB Myśle o lekim o/c tego sprzetu i nie wiem jaki zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 To osobiści polecam ci jakiś topowera :) Sprawdzona platforma przez moich kolegów. No i bardzo dobrze przyjęta przez jeden z testów na tweaku (jeżeli się niemyle) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Do takiego kompa śmiało Ci wystraczy fortron 350 ale wez seobie z zapasem 400-etke miwei ci fortron to jedyna zasilka godna uwagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaaklopotanyy Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 jak masz 300 zł to kupuj tagana na allegro chodzą właśnie po tyle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 po co przeplacac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Brać najlepiej jakąś 400, forton, tagan, chieftec, huntkey, enermax, topower, te firmy polecam, odwiedź zenfist.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszlakon Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 dzieki za linka wypatrzyłem sobie tam http://zenfist.pl/pID/211.htm co o nim myślicie ?? troszke cena wyższa ale przejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 wypas zasilacz powyrzucasz niepotrzebne kable, przepływ powietrza sie zwiekszy, ale musisz uważac bo można uwalić przez nieprawidłowe podlącznie kabli, masz o niej temat w dziale zasilaczy poczytaj sobie, poza tym cichy jak to tagan napięcia jak tagan wyższe o jakieś 0,01-0,05 :D super zasiłka, ja mam niby toroche mocniejszą wersje (u22) ale moc znamionowa ta sama polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger1 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Tagan to świetny wybór - wiem bo sam ma. Ja mam w prawdzie nieco inny model, http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14933 ale Tagan to Tagan :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 ja mam tego przeczytaj sobie o tym co chcesz kupić opinnie tutaj co jeszcze można dodać to to, że tagan przy zamkniętej obudowie dostrcza kilku ^C ale tylko kilku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...