deczklav Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Mam plastikowy pojemnik, przez pokrywkę muszę przeprowadzic 2 rurki i kabel zasilający pompke. Jak uszczelnić dziury wycięte w pokrywie? Na foto z cpc :? widziałem na pojemniq jakies 'wkrętki', gdzie można je zakpic? Szukałem w OBI Castorama itp ale nic nie znalazłem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 SILIKON rzadzi 8) jak cos zwiazane z woda to nie uniwersalny tylko sanitarny - pare godzin smrodu octu a potem luzik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Znalazłęm jakis Silikon uszczelniacz popielaty, ide stestowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Znalazłęm jakis Silikon uszczelniacz popielaty, ide stestowac :) tylko daj mu "wyschnac" :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Na forum MK-net bylo o tym :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 lub silikon na ciepło, szybko zastyga i dobrze trzyma, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...