Skocz do zawartości
husk77

Ludzie Pomożcie!

Rekomendowane odpowiedzi

Ja juz nie wytrzymuje z tym komputerem!! Nie chce mi sie wlaczyc rejestr i menadzer zadan! Co moze byc tego przyczyna??Juz nie wiem co mam robic? Nie bede formatowa kompa przez tempe wirusy na ktore mam avasta! Na spyware mam Spybota! Nic nie dziala!Ratunku!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz nie wytrzymuje z tym komputerem!! Nie chce mi sie wlaczyc rejestr i menadzer zadan! Co moze byc tego przyczyna??Juz nie wiem co mam robic? Nie bede formatowa kompa przez tempe wirusy na ktore mam avasta! Na spyware mam Spybota! Nic nie dziala!Ratunku!!

kiedys juz jakas przedstawicielka plci pieknej miala ten sam problem (ja zreszta swego czasu takze) winny okazal sie wirus. Zainstaluj jakis sensowny program antywirusowy np. Kaspersky lub Nod32, uaktualnij bazy - w moim przypadku robal zostal znaleziony od razu po zakonczeniu instalacji i wlaczeniu programu.. powodzenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej przeskanuj tym:

http://www.webroot.com/shoppingcart/tryme....c7d2176ac7ada66 <- zrob update przed skanowaniem, po przeskanowaniu odinstaluj.

Nastepnie wklej na forum log z hijackths.

Uruchom sobie tez gpedit.msc i odblokuj tam menadzer zadan oraz edycje rejestru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jestem.. "taki" mądry... czytasz mojego posta bezkontekstowo... podkreśłiłem Twój błąd aby pokazać, że źle podchodzisz do pierwszej (głównej) sprawy rozwiazania problemu. To był taki rodzaj dowcipu, czy aluzji, no ale mogłeś nie zrozumieć, rozumiem :wink:

avecezary z domu Ci sformatowali kompa? :D.. może nie tyle sformatowali co usunęli zawartość z pominięciem kosza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli sie obraziles(as) to sorka

czasami sobie zartujemy

nie bierz tego do siebie !!^^

zycie jest takie krotkie

juz mamy 2006 :(((((((

znowu o rok jestem starszy

a tal powaznie to czesto lepiej postawic nowy system niz grzewac sie w bebechach windy :(

ale w twoim wypadku to chyba przesada :P

do czego tobie ten rejestr? olej to i rob swoje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi