Skocz do zawartości
durczyn

Forum Fotograficzne

Rekomendowane odpowiedzi

wirion ... jestem ZA ;] jeśli chodzi o nowe forum foto , chętnie posiedzę , pomogę itp :P

a pozatym no cyberfoto ... nie możesz powiedzieć, że nie ma tam ludzi co się nie znają :] bo wiadomo jak wszędzie są lamerzy i pro userzy :] i naprawdę tam się można wszystkiego dowiedzieć ...

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi mi o to zeby niebyło lamerów którzy co chwila zakłądają topic, jak oceniamy ich 1 zdjęcie zrobione od tak (post pisany tylko po to by sobie ich liczbe nabić)

To mi niepasuje, na cyberfoto są tacy ludzie i temat o prawdziwej fotografi zaczynie im się rozwalać.

Zobowiązuje siędo stworzenia forum fotograficznego w lutyn 2006 roku, bo trzeba je dobrze przygotować w miare, rozsądny regulamin, forum dla ludzi którzy starają sięcoś robić w kierunku foto, hobbystycznie, artystycznie i zawodowo

Zrobi isętakie rozszerzenie topicu z forum.purepc.pl o aparatch itp :)

PS: Zawsze lubiłem foty , teraz zmieniam aparat co mi dąło kopa w twórczości :] . Komputery to jedno, fotografia to drugie :P

Edytowane przez wirion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja kasy w kompa już niepakuje, już prawie w ogóle niegram mimo iż mam fajnąmaszyne.... Czas troche posezyć zainteresowania

PS: a może nie forum ko strone o fotografi "dla wszystkich" + możliwośc umieszczania swoich fot w galerii czy ocś, heh trzeba pomysł znaleść teraz :D:D:D

Edytowane przez wirion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi