Rafiw Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Mam problem z S-video w moim radku ASUS EAX300 , gdy podłącze telewizor, to na jego ekranie widze tylko tapetę mojego kompa, bez ikon ani paska, ale jest on tak jakby poszerzeniem mojego komputerowego <_< ekranu, czyli jak przenosze jakieś okno skrajnie w prawo to znika z monitora a zaczyna ukazywac sie na TV :blink: . Nie moge uruchomic Catalyst Control Center bo wyskakuje ze aplikacja została niewłaściwie zainicjowana. :mur: Dodam ze gdy telewizor ustawie jako ekran główny to taka samą "gołą" tapete dostaje na monitorze a na TV mam cały ładny pulpit komputerowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gda Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Mam cos podobnego na radku 9800 pro,sama tapeta bez menu start, nie moge ogladac zdjec na TV bo ich nie widac, jednak filmy chodza dobrze, tzn widac film jak odpale go na WMP.Mysle ze to trzeba gdzies w ustawieniach ustawic, w starych sterach ustawialo sie tv i obraz na monitorze znikal a pojawial sie na TV w catalystach 5.13 nie wiem gdzie sie to ustawia.Moze ktos wie? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gda Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Moze tak : W catalyst control center menedzer ekranow,klikasz prawym na ikonce monitora( Pulpit 1),z menu-> zamien ekrany miejscami->zmien tylko kolejnosc ekranow. Mam nadzieje ze pomoze. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ehh, macie ustawione aby na monitorze wyswietlal pelny ekran podczas odtwarzania filmow. Wystarczy zmienic jak radzi marcin_gda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...