Techno_Boy Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Czy jest możliwość zmiany trybu pracy pamięci na Intelu P4 przy podkręcaniu? Sprzęt jak w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Czy jest możliwość zmiany trybu pracy pamięci na Intelu P4 przy podkręcaniu? Sprzęt jak w podpisie zobacz w biosie... ehhh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robcio1984 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 zobacz w biosie... ehhh... Witam ja posiadam plyte glowna Gigabyte GA-K8N Ultra SLI, do plyty mam podlaczone 4xKingstone 512 DDR 400MHz wszystko mi teraz leci na 440MHz (w sumie same kosci) Nie wiem dlaczego ale nie moge przelaczyc w tryb asynchroniczny, jak cokolwiek chcem z tym wlasnie zrobic to mi powraca do trybu synchronicznego. O co moze chodzic ?? Dzisiaj wlasnie jak przyjde do domu to porobuje tylko na samych 2 kosciach, na dwoch kosciach Kinga chodzi mi na 240Mhz i ani o jeden wiecej nie chce. Teraz zastanawiam sie wlasnie czy by ich nie wymienic na jakies inne np na PDP z 2GB zejde do 1GB Ramu i tez nie wiem czy sie oplaca. Prosze pomuszcie mi z moim problemem bo nie wiem co mam zrobic. Z gory dziekuje i zycze Wszystkiego dobrego w nowym roku. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...