robinxp Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) jakie sa w tej chwili dostepne laptopy co maja pod maską GeForceGo 7800 GTX 256MB ps. chodzi mi o to jakie firmy produkuja takie laptopy i jak by można to prosze o linki do nich Edytowane 29 Grudnia 2005 przez robinxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) jakie sa w tej chwili dostepne laptopy co maja pod maską GeForceGo 7800 GTX 256MB ps. chodzi mi o to jakie firmy produkuja takie laptopy i jak by można to prosze o linki do nich Oj sporo tego jest, z gigantów to Dell ma swoje demony z linii XPS. Poza tym sporo firm mniej znanych : Sager, Hypersonic, Alienware, Clevo itd. Jeśli pytasz o dostępność w Polsce to chyba są dwa wyjścia : XPS2 z Allegro (czasami bywają) lub ChilliGreen z euronotebook.pl (na stronie maja X800 ale podobno nie ma problemu ze sprowadzeniem wersji z 7800GTX, tak przynajmniej ktos podawal). Edytowane 29 Grudnia 2005 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinxp Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 mi by chodziło konkretnie o linki nie końiecznie do sklepów ale do kofiguraci jak wyglonda lapek z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 mi by chodziło konkretnie o linki nie końiecznie do sklepów ale do kofiguraci jak wyglonda lapek z góry dzieki No dobra. Moja recka sprzętu z sygnatury : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=173032 , strona producenta : www.sagernotebooks.com Dell XPS : http://www1.us.dell.com/content/products/f...s=19&l=en&s=dhs Poza tym google + alienware, clevo, hypersonic, voodoo pc. Powinno starczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...