Syberek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja i moj kolega chcemy zbudowac prosta siec wi fi bez udostepniania netu. Czy potrzebny jest nam router albo cos innego czy wystarcza karty wi fi. prosze o opis jak to zbudowac. B) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 wystarcza dwie karty wi if działające w trybie ad-hoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syberek Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 wystarcza dwie karty wi if działające w trybie ad-hocdzieki Mam jeszcze jedno pytanie. Na jaka odleglosc za pomoca tych urzadzen moge ta siec zbudowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 glupie pytanie z typu: na ile podkerce mojego procka :P wszystko zalezy od zastosowanych anten ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...