Bula i spula Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 chyba amdk6 500 mhz ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) AMD K6-3 450 MHz i K6-2 550 MHz, ale ten pierwszy pomimo mniejszego zegara i tak chyba był szybszy. Inna sprawa, że seria K6-3 była trudno dostępna, i przypuszczam, że teraz jest prawie niemożliwe dorwanie takiego procka. Z K6-2 nie ma raczej takiego problemu. Opisane procki pracowały na magistrali 100 MHz. Więc musi to być płyta główna z tkzw. Super Socket 7. Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Atomówki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 w przypadki k6-2 są 2 wersje. k6-2 i k6-2+... różnida jest niewielka. ten drugi ma cache. swego czasu sie wpusciłem w k6-2 500MHz... i wtedy powiedziałem nigdy wiecej amd... (dostawał baty od celerona 333!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgadza się, nie pisałem o K6-2+, bo był praktycznie niedostępny na rynku. A co do wydajności, faktycznie było słabo, szczególnie w obliczeniach zmiennoprzecinkowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 EEEEEEEEEEE, to coś się nie zgadza - ja mam teraz na tej płycie (SY-5BT) mam włożonego pentiuma mx 133 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Już mam - (mój model to 5bt. Haha, czyli obsługuje i pentium i k6 :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord..M Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 K6-!!! + L2=256 wersje mobilne -trudno dostepne ale na socket 7 krecily sie very good. Normalnie te procki wykonane są w 0,25 mikrona natomiast wersje mobilne 0,18 Co skutkowalo znaczącym zmniejszeniem poboru mocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...