durczyn Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Może to nienajlepszy dział na ten topic, ale mnie to drażni jak mam wygiętą karte graficzną pod ciężarem coolera... Wydajność ani reszta niespada ale brdzo to denerwuje, sama świadomość.... http://img448.imageshack.us/my.php?image=komputer0099mk.jpg ledwo tu widac, ale połozyłem na grafice w rogu poziomice (jej miniaturke) i bąbelek z powietrzem w lewo mi poszedł :( co z tym zrobić? może kablem zasilającym naciągnąc do góry ? PS: nie jestem pedantem ale karta mnie kosztowała 2200zł rok temu i mam za duży do niej sentyment :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 podloz pod karte jakis kijek :) zrob z niego filar :) ostatni cos takiego robilem... w samochodzie opadla szyba he turan listwa plastikowa srubokret ... i szyba na swoim miejscu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...