Black Jack Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) Nie wiem czy było więc zamieszczam! Otwierasz tą stronę KLIK Step one.Wczytujesz swoje zdjęcie na którym masz dobrze widoczną twarz,trzeba kliknąć w wybierz a potem wybrać zdjęcie z dysku! Step two.Trzeba kliknąć w ten wielki napis na którym jest napisane dużymi literami Run Face Recognition! Poczekać aż wszystko zrobi i nadole masz zdjęcia wraz z nazwiskiem i w ilu procentach jesteś podobny do danej osoby oraz informacje o danej osobie! Życzę miłem poznawania swoich ukrytych podobieństw do gwiazd! ;) ps.Muszę się pochwalić że chyba w 55% jestem podobny do Toma Crusa! (Nie wiem jak dokładnie piszę się to) Edytowane 29 Grudnia 2005 przez Black Jack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 :lol: Kto wrzuci zdjecie Toma Cruise'a zeby sprawdzic czy jest podobny do samego siebie? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 tom cruise nie jest do nikogo podobny ;] tego zdjecia uzylem, no matches ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 lol ja w 59% jestem podobny do Neve Campbell a w 49% do Raikkonen'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 ja w 52% do brosmana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) A ja w 62% do George'a Gershwina. Edytowane 29 Grudnia 2005 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 @jin mozna powiedziec ze z twarzy jest podobny zupelnie do nikgo :lol :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 hehehe jestem podobny w 65 % do brada pitta :P 61 % do banderasa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 No matches found.. ;[ Who the fuck is Ville Vallo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 w 61% jestem podobny do nicole kidman :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Te leborg.. fajna [gluteus maximus] z Ciebie.. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Who the fuck is Ville Vallo? ??...:) 76%... David Beckham :|... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) Hehe Kevin Spacey 62%, nastepnie Lech Walesa 59%, pozniej Michael Collins 59%, pozniej Keira Knightley 54%, Billy Corgan 53%, Colin Farrel 48% ;] W sumie to bzdurny ten test. Wrzuccie zdjecie Waszego psa albo kota :] Edytowane 30 Grudnia 2005 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 [/img]http://images.radcity.net/6059/1114305.jpg[/img] ??... :) Damn.. nie wiedzialem ze az tak ze mna zle.. ;[ No ale 65% z Denzela W. mi to wynagradza.. ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Judy Garland - 64% David Beckham - 63% :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monisia Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 hehe nie licząc 2 facetów to w 60% do Sophie Marceau :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 A ja w 62% do Winony Ryder :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ja w 62% do Leonardo DiCaprio :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 LOL :lol: Czy ja przypominam Kasparova, Jana Pawła I-szego czy też Antonnego Hopkinksa ? :lol: (foto w profilu) A może Kristen Dunst ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 A Rysiu Lubicz w 71% przypomina Toma Hanksa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 68% do Alana Aldy (ktokolwiek to jest) 67% do Anny Kournikovej :mrgreen: 64% do Madonny :blink: No to co, może czas zmienic płeć co? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Hmmm... 61% Steven Soderbergh, 56% Raymond Chandler i Giorgio Moroder (who is that? :blink: ), 55% Linus Torvalds i Paul Simon, 52% Josemaria Escriva, 51% Catherine Denevue :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 51% Russell Crowe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 67% Mick Jagger 73% Grace Kelly :lol: 65% Gary Cooper 64% Leonardo Di Caprio :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Keith Richards 66% Gregory Peck 61% Michael Shumacher 57% Peter Gabriel 47% Greta Garbo :mrgreen: 45% Beyounce Knowles 40% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 a kto to jesk clif burton? pierwsze slysze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Cliff Burton (urodzony 10 lutego 1962 w San Francisco, zmarł 27 września 1986 w wypadku autobusowym) – basista Metalliki, wcześniej grał z zespołem Trauma. http://overkill.superhost.pl/bio/cliff.php3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Cliff Burton (urodzony 10 lutego 1962 w San Francisco, zmarł 27 września 1986 w wypadku autobusowym) – basista Metalliki, wcześniej grał z zespołem Trauma. http://overkill.superhost.pl/bio/cliff.php3 uf spadl mi kamien z serca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 jaka burda ;> 1. 71% Jodie Foster 2. 71% Edward Teller 3. 71% Wilbur Wright te trzy persony sa tak do siebie podobne... 4. 67% Max Ernst 5. 64% Jason Biggs ( ten od szarlotki ) :mur: 6. 63% Agam Rudberg 7. 63% Haakon VII of Norway ( jaki brzydal ) 8. 63% Thomas Edison 9. 61% Nicolas Cage :lol2: 10. 61% Yossi Benayoun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Wrzuciłem zdjęcie Kurta Cobaina - jest w 74% podobny do siebie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...