MaciekCi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 a ja dałem inną fotę , z innego profilu i wiecie co ? 60% Elvis Presley i tak jak było 51% Russell Crowe :) jakoś to działa ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkotor Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Roman Giertych jest podobny w 64% do Orlando Blooma i Pierce'a Brosnana :D A George Bush jest podobny w 74% do George'a Busha :D Edytowane 30 Grudnia 2005 przez jkotor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Renia Beger :> Koffi Annan 61% Victor Yushchenko 57% Barbara McClintock 56% Dżizys ale Renia jest brzydka :D _______ sorry ale nie moglem sie powstrzymac :D Edytowane 30 Grudnia 2005 przez kanathea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) a ja wrzucilem 3 rozne swoje i kazde podobne do kogos innego .. co zauwazylem to jaki profil dalem czy od przdu itp .. to z takimi mnie porownalo ... wiec to zalezy od ich bazy :) do tego zauwazylem ze mam widac bardzo kobieca twarz :) nawet 70% liv tyler :D Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 No nie wierze... Lawrence Fishburne (morfeusz z matrixa :) ). Uploadowalem chyba z 5 fotek :) Tylko raz sie trafiła Pamela Anderson (!!!) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 No matches found.. ;[ Who the fuck is Ville Vallo? Spróbój z innym zdjęciem! Muszisz mieć takie zdjęcie co by było dobrze widać twoją twarz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Hahahaha :D Jestem w 62% jak George Harrison a w 51% jak... Lech Wałęsa <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Gratulacje! mic_s na prezydenta! Może masz takie same cechy jak Wałęsa! Np.Wałęsasz się jak Wałęsa! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Na jednym zdjęciu jestem podobny w 67% do Toma Cruise'a a na drugim w 65% do hmmm...Umy Thurman. Rzeczywiście podobieństwo między nimi jest wrecz zadziwiające,normalnie bliźniaki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Joschka_Fischer A ja w 60% do niego :| w 49% do Madonny :](Hung UP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zrobiłem sobie zdjęcie i dałem to pokazał że jestm podobny do: Toma Cruise 80% Tom hanks 76% I reszta to same dziewczyny! ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 o LOL w 55% do Usamy bin Ladena potem Lee Harvey Oswald i Giuseppe Verdi Nadaje sie na terroryste albo kompozytora nieźle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 55% Roland Regan :lol: 43% Breatni Spears :mellow: 41% Kiera Knightly :-P I jescze byl ten pan z Gwiezdnych Wojen co gral Luka Skywalkera w ok 43% :) Fajne to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 I zdjęcie: Samantha Fox 61% ^^ Michael Ballack 62% :) Guy Pearce 61% Kim Besinger 58% ^^ II zdjęcie Matt LeBlanc 54% Hritwik Roshan 53% Elvis Presley 44% czyli można to sobie w .... wsadzić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ja jestem w 64% podobny do Keanu Reeves w 63% do Martina Scorsese w 58% do Boba Dylana acha i w 63% do Celine Dion :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) :lol: Hm, moja I fotka- 61% Mark Webber II fotka- 67% Luciano Pavarotti III fotka- 65% Jim Carrey Jakoś nie dostzegam żadnego podobieństwa z III wymienionymi... Pozdrawiam Edytowane 30 Grudnia 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) A ja: Kirk Hammet - 69% Van Morrison - 61% Vladimir Kramnik - 56% Bono - 52% Benjamin Netanyahu - 50% Richard Stallman - 49% Igor Stravinsky - 48% Gerard Depardieu - 45% Robert Oppenheimer - 44% Malcolm McDowell - 44% :lol: Wsio na 1 zdjęciu :P Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 71% Jean - Claude Van Damme 71% Kirsten Dunst <-- milo ;) 70% Billy Corgan 68% nawet Sandra Bullock <-- milo ;) 64% Abhishek Bachchan <-- O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 67% Celine Dion :D 63% Charlie Sheen 62% Pierce Brosman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 60% Jason Biggs (Jimbo z American Pie) :D 57% Dustin Hoffman i John Cusack 47% Benicio Del Toro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 a ja jestem jedyny w swoim rodzaju :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Katie Holmes Will smith ;] ok 50-60% nie pamiętam dokładnie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 a ja jestem jedyny w swoim rodzaju :P Tez masz no matches? Sprbój z leprzym zdjęciem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Heheh 62% Edward Norton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 70% Alec Baldwin 70% Leonardo DiCaprio 68% Hugh Grant 61% Natalie Portman :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitek313 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Hehe...ja jestem podobny w 60% do Tom'a Cruisa i w 57% do Kevina Costnera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) 67% Jim Morrison :D tylko że on ma 20 razy dłuższe włosy niż ja ;] No ale jakby się uprzeć to jestem podobny i podoba mi się dopisek "Most Wanted" :D Już wiem co zrobie jak mi się znudzi fyzura. http://www.sajha.com/sajha/html/images/mat...%20Morrison.jpg Potem 67% James Coburn, 66% Jaco Pastorius, 62% Hannah Arendt :lol2: 62% Winston Churchill ( tego jeszcze nie było ;] ) 62% Gene Kelly. No i taka dygresja, dałem zdjęcie gdzie światło pada od boku i wyraźnie widać to wgłębienie nad ustami a także gardło jest wyraźniej zarysowane. Może ktoś znajdzie jakąś zależność :D Edytowane 4 Stycznia 2006 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 73% nikolas kejdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 68% Migueal Indurain :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 75% Tom Cruise :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...