a_gentos Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) Witam! Jaki polecacie cooler tak do 80zł (pod względem wydajnośći). Edytowane 30 Grudnia 2005 przez a_gentos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 z nowych np Pentagram QC-80 Cu u mnie dawal rade XP 1700+@2160 MHz (1.65V) przy obrotach ponizej 2000 rpm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Jeszcze powiedz na jakiego proca? Pentagram powinien byc dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ewewntualnie uzywany zalmek 7k cu. U mnie dawal rade na bartku 2500+ @ 2500mhz @ 1,95v przy 1400 obr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Jeżeli ci sie zmieści pod zasilaczem to ten powinien być spoko lub ewentualnie ten a cos z tanich i wydajnych to ten będzie odpowiedni :D ewentualnie morzesz wybrac cos z oferty AC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Polecam Miedziaka Pentagrama sprawdź mój opis ... jakiego proca ciagnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Szkoda że nie powiedziałeś jaki masz procek. WybierzPENTAGRAMA NOWEGO, PENTAGRAMA UŻYWANEGO albo coż z oferty ARCTICA. mam nadzieje że ci chociaż trochę pomogłem. Wybór należydo Ciebie. POZDRO Edytowane 3 Stycznia 2006 przez P@weł m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Jeżeli nie chcesz zbytnio przepłacac to wez cos z ofert AC jeżeli chcesz cos droższego i bardziej wydajnego to weź Pentagrama,Spire, Thermaltake, ale jednak nie ma co przepłacac lepiej wziąśc AC chyba że bardziej stawiasz na wydajność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...