toman Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Witam wszystkich, mam, a moze raczej mialem Bartka 2500+, leczo ostatnio przy zabawie ze zmiana chlodzenia zauwazylem, ze wygiela sie jedna nozka, wyprostowalem ja, ale zaraz potem zaczela sie ruszac. Oczywiscie jak sie wyszycy domyslaja nozka w koncu odpadla. Moje pytanie brzmi, czy ktos kiedys mial podobna sytuacje, czy da sie ta nozke przylutowac, czy moze rozgladac sie juz na allegro za czyms nowym. Dodam tylko ze proc nie dzialal juz przy wygietej nozce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fushigi87 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 zawsze mozna sprobowac przylutować tą nóżke....jednak to jest rozwiązanie przejściowe jak dla mnie....ja bym już szukał czegoś nowego...niestety :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 możesz się z tym jeszcze udać do zegarmistrza/jubilera. oni tam nie takie rzeczy lutują, tylko nie wiem ile sobie mogą za takie coś zawołać ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...