qb Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 mam okazje qpic MAXTORA 80gb 8mb cache za 494 zetki lub CAVIARA 80gb 8m cache za 540 zetki :) a wiec ktorego byscie wybrali i dlaczego chyba ze ktos z was ma inna propozycje PS. baracudy nie chce :) nie mam zaufania do SEGATE ;) slyszalem rowniez (na forum) ze CAVIARY sa awaryjne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 A IBM jak dla mnie to jedne z lepszych dyskow mialem juz kilka takich ostatnio zmienilem 30 7200obr na Segate 80GB 5400 i szok co do osiagow na tym Segate nie da sie pracowac ale dzis bede mial juz 80 IBM na 7200 i bedzie powort do szybkosci :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ja bym wybrał Caviara mam 2x 40GB tej firmy i chodzą już 3 lata super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ja bym byl za maxtorem mialem luz kilka hd i jak narazie tylko maxtor mi nie siadl a mam go juz ponad rok a w miedzy czasie sypnal sie segate u5 i u6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ja bym wybrał Caviara mam 2x 40GB tej firmy i chodzą już 3 lata super Ja mam w domu jeszcze 2 * 1.6 Caviara i dzialaja.Jesli chodzi o pojedynek Maxtor vs Caviar to tez bym wzial Caviara. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 A IBM jak dla mnie to jedne z lepszych dyskow mialem juz kilka takich ostatnio zmienilem 30 7200obr na Segate 80GB 5400 i szok co do osiagow na tym Segate nie da sie pracowac ale dzis bede mial juz 80 IBM na 7200 i bedzie powort do szybkosci :lol: a co to za porownanie dysku 7200 z 5400 ? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ja bym brał maxtora bo podobno większą magistrale wytrzymują.Bardzo dobre do O/c :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 mam okazje qpic MAXTORA 80gb 8mb cache za 494 zetki lub CAVIARA 80gb 8m cache za 540 zetki A można spytać gdzie znalazłeś taką ofertę? Oczywiście jeśli to nie tajemnica. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ja bym brał maxtora bo podobno większą magistrale wytrzymują.Bardzo dobre do O/c :) podobno to nawet świnie latają, co do tego nie ma żadnej reguły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 mam okazje qpic MAXTORA 80gb 8mb cache za 494 zetki lub CAVIARA 80gb 8m cache za 540 zetki A można spytać gdzie znalazłeś taką ofertę? Oczywiście jeśli to nie tajemnica. :) hehe to nie tajemnica :) a znalazlem taka oferte w sklepie na dole :) czyli obok mojego bloku w mojej "WSI" :) bo to naprawde wiocha :) strona tego sklepu to WWW.ROBIKOM.COM.PL ups reklama :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 moze i maxtor jest szybszy, ale caviar wyzseszej jakosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 podobno to nawet świnie latają, co do tego nie ma żadnej regułyCo do Maxtorów to reguła jest ! Poprzednio maiałem Maxtora d740X i na szynie PCI=42 bzykał i więcej. Teraz mam dwie nowe, jednotalerzowe 6E040L0 i chodza na PCI=40 od jakiegoś miesiąca w macierzy RAID 0. Jak to Ci nie wystarczy to zajrzyj TU Generalnie słyszałem lepsze opinie na temat Maxtor'ów Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ja bym brał maxtora bo podobno większą magistrale wytrzymują.Bardzo dobre do O/c :) podobno to nawet świnie latają swiete slowa Pretorian 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...