Lesiu Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam i z gory dziekuje za pomoc. Szukalem na forum informacji ktore by mi pomogly ale niestety nie znalazlem wiec pisze nowego posta. otoz chcem kupic karte graficzna... mysle wlasnie nad GF 6600 :) nie wiem tylko na jaka firme sie zdecydowac...glownie przegladalem Leadteka, MSI i Gigabyte ale jak ktos ma lepsze rozwiazanie to chetnie wyslucham:) karta oczywiscie powinna dobrze smigac :P (ewentualne dobre OC :D ) takze nie wiem czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> wersje zwykla 6600 z 256MB czy dolozyc troszke i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 6600GT 128MB (cenowo dobrze by bylo wlasnie ok 550zl dlatego takie wybory) Te MB maja jakies wieksze znaczenie na wydajnosc?? czy glownie MHz i tylko tym sie kierowac? RAMu mam 512MB ale planuje zwiekszyc do 1024 (wyczytalem ze to pomaga karcie:P) procek to Athlon 2000+ Thorton... takze co sadzicie?? czekam na wasze opinie i pomoc w wyborze :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=174173 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) czytalem tamtego posta juz przednapisaneim mojego... i nie znalazlem tam odpowiedzi na moje pytania.... aaa i nie napisalem jeszcze ze ma byc na AGP ( w tatym poscie sa na PCIE)... Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Lesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Nie warto brać 6600 z 256mb pamięci, bo są przeważnie gorsze, wolniejsze, i gorzej sie kręcą, bierz 6600GT 128/128. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 O i taka odpowiedz mnie cieszy :D a moglby ktos polecic jeszcze jakiej firmy najlepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ta 6600GT ?? zeby byla dobra rowniez w OC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ledtek winfast, galaxy, gigabyte. Nie bierz gainwarda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 a ztych 3 ktora byspolecil najbardziej?:P bo na jakas sie jednak musze zdecydowac:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 ogólnie w gigabyte masz silent pipe czyli jest bezgłośnna, hmm ale chyba najdroższa ale nie jestem pewny czy są takie na agp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 no mi wlasnie chodzi o agp... szumem z wiatraka bym sie nie przejmowal bo mam 4 wentyle w obudowie wiec bez roznicy hehe :P ale glownie chodzi mi o firme.. ktora bedzie lepsza, a takze ktora lepsza do OC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 kazda grafa kreci się inaczej no ale to kup galaxy ale dobry model, bo jakies byly ze pamiatki sie nie krecicly ewentualnie leadtke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Leadteka jush znam bo teraz mam FX5500 wlasnie Leadteka i nie mialem z nim problemow :P no i WinFoxa juz znam:P wiec skoro padl tesh ze Leadtek tesh dobry to zdaje sie ze jego wezme :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...