Rider Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 No wlasnie mam pytanie. Czy za 250 do 300 zl sa jakies w miare dobre plyty na 2 pentium 3 ??? jesli tak to jakie ? A jesli nie to ile kosztuja tego typu plyty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 www.allegro.pl ...................... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Allegro znam. Ale chodzi mi o to jakiej firmy byscie polecili plyte i jakie ma mozliwosci overclockingu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz_R (TYAN) Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Płyty na 2xP3 już nie są produkowane. Tanie są płytki pod Athlona, najlepsze TYAN (sam pracuję), Xeony też są OK. Jeśli do grania i obróbki grafiki, to Tiger MPX. Zdarzają się jeszcze na ebay nowe płyty, ale zwykle z okrojoną gwarancją, ale nie polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Płyty na 2xP3 już nie są produkowane. Tanie są płytki pod Athlona, najlepsze TYAN (sam pracuję), Xeony też są OK. Jeśli do grania i obróbki grafiki, to Tiger MPX. Zdarzają się jeszcze na ebay nowe płyty, ale zwykle z okrojoną gwarancją, ale nie polecam. A czy ktostu powiedzal, ze chodzi o nowe plyty, CHodzi o MOBO pod 2 x PIII i facet ma do wydania 300zl, wiec takie doradzanie plyty pod Athlona MP 5 krotnie drozszej raczej jest nie na miejscu. :twisted: :twisted: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ja poszedłęm do sklpeu komputerowego i zapytałem się czy mają jakieś płyty slot-1 i kupiłem asusa p3b-f za uwaga..... 130zł (poważnie) i właśnie dlatego polecam ci tą płytę. Poprostu pochuź trochę po sklepach w twoim citi i się popytaj o płyty pod slot-1. P.S. bież tylko BX'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Abit BE6-II v2.0- moim zdaniem jedna z lepszych plyt pod PIIIcena ~150zl ew. MSI BX2000 Gigabyte BXMaster ceny podobne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 nie wiem czy dobrze skumalem ale do single p3 copermine s370 polecam asusa TUSL2-c/Cusl2-c do single p3 katmai na slot1 polecam asusa P3B-f najlepsza plyta BX co do 2x prockow to jakis abit byl zajebisty ale nie pamietam nazwy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...