Bieniol Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam ;) Szukałem w internecie (wiem, że gdzieś to widziałem, ale nie wiem gdzie) spisu procesów w Windowsie XP (które są potrzebne, do czego służą etc...)!! Może ktoś z Was wie, gdzie mogę takie coś znaleźć ? Z góry dzięki za pomoc ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Na google jest tego pelno! Wystarczy wpisac nazwe pliku i znajdziesz pelno stron z opisami plikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniol Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Znalazłem dokładny spis procesów w XP, jednak jedego nie wiem... co to za proces: drwtsn32.exe ?? Nie znam takiego czegoś :( Może mnie oświecicie ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Przeciez Ci napisalem zebys wpisal nazwe pliku w google! http://www.google.com/search?client=opera&...=utf-8&oe=utf-8 Drwtsn32.exe is the Dr. Watson application, which is a Windows program error debugger tool included in Windows operating system. It is used to collect information about your computer when an error (or user-mode fault) occurs with a program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...