Leonidas Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Czy ktoś spotkał się z czymś podobnym ? Chodzi mi o emulator instrukcji, które są dostępne w pantium 3 a nie ma ich w Duronach np 800-900 i starszych athlonach np w athlonie 1200. Czy istnieje jakiś program emulujący te instrukcje ? Niektóre programy do uruchomienia wymagą obecności tych instrukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustafa Bush Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) tak istnieją takowe programy mam takie dwa jeden to sseen a drugi a4sse niestety obydwa na moim kompie niechcą działać, ale jak chcesz to możesz sam sprobować u siebie. Sorii ale linków do tych programów nie mam, ale niepowinno być ich trudno samemu znależć. Zapewne masz płytę głowną k7s5a, jeśli tak może także pomóc zainstalowanie nowego biosu. Ja cały czas probuje to zrobić z marnym skutkiem. Edytowane 6 Stycznia 2006 przez Mustafa Bush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 jesli chodzi o k7s5a to pamietam jak dawno temu ja mialem ... hmm jeden z biosow cheepo czy tam ocwb to oferuje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...