Tomek.B Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 ciezka sprawa dostac teraz plyte na Socket A.. ale mam jak załatwic 3 płyty 1. Gigabyte GA-7N400S-L 2. ASUS A7N8X-E Deluxe 3. ASUS A7V880 KT 880 Czytalem tutaj artykuły.. ale się zdecydować nie moge... tę 1 mam na miejscu w mieście.... , ale ona chyba niebardzo do O/C. Wiem ze ta druga jest spoko... Zastanawia mnie ta trzecia.. bo to jakieś w miare świerze Via na Socket A. tzn jak na tamte czasy.. Nie piszcie o Abitach ;] bo nie ma na allegro a jak są to za drogo.. Która z tych trzech ?? Krótka konkretna odpowiedz.. nie odsyłajcie do linków... POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 TUAJ powinieneś pytać !!! :angry: bierz ASUS A7N8X-E Deluxe - kuzyn ją ma, jest dobra do oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...