::snoopy:: Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ta stronka powstawała od "0", na podstawie informacji ze szkoły, netu. Już dawno była zrobiona. Nawet nie chce mi się nic w niej dłubać. Chcecie to oglądnijcie. Wszelkie komentarze mile widziane :) Zapraszam! :) kobuzpower.republika.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Jak by to delikatnie ujac... moze jednak podlub w niej troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Wiem, wiem... menu trzeba by poprawić żaby jakoś wyglądało, bo ta biała dziura to tragedia. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartearab Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Mnie sie podoba Zycze sukcesow w dalszym tworzeniu stron internetowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Krótko mówiąc wygląda to nieciekawie... Popraw to i owo i wtedy daj do oceny. Na razie to kiepsko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 pomysł może nawet dobry, ale od strony graficznej to tak sobie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 górny napis mnie po oczach bije.. jak tak mruga... ramki widać... i textura jakaś taka nie tego... to okienko na wstępie... to chyab oczywiste że chce wejsc na tą stronę skoro wpisałem jej adres ? chyba? i kodowanie jakieś nie polskie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Jak by to delikatnie ujac... moze jednak podlub w niej troche...dogłębnie. Zacznij od tagów <html></html>głównej strony a potem wszystko co jest wewnątrz nich. Widzę w tej stronie jedną, zasadniczą wadę: Nic do siebie nie pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 I jeszcze jedno zmień to logo na górze strony bo oczy bolą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 a mi tez sie podoba poza tym tez lubie motocykle :D - tzn ogladac i podziwiac bo jezdzic na nich nie umiem ;) ale..kiedys sie naucze - tak postanowilam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 ekhm, jak troche popracujesz to pewnie Ci wyjdzie fajna strona, powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...