Artizpol Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Klawatura dziala do momentu kiedy zaladuje sie windows xp [w biosie czy menu wyboru systemu jest ok]. Pozniej gasnie dioda num locka a klawiatura przestaje w ogole reagowac. Nie ma jej w menadzerze urzadzen. Ktos wie jak mozna to rozwiazac? edit: Klawiatura to zwykla ps2. Mysz usb dziala w porzadku. Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Arti_S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 jak podlaczona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifon Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Gdzie ją podłączyłeś do niebieskiego PS2 czy do zielonego? Powinna być do niebieskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Polifon mi sie zdaje że jakby podłączył do zielonego to by wogóle nie uruchomił windowsa...mi przynajmniej wyskakuje że mam nie podłączoną klawiature...Może spróbuj z jakąś inną klawiaturą pożycz na kilka minut od jakiegoś kumpla :) Edytowane 31 Grudnia 2005 przez kisiel91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 a ja myślałem że PS2 są w kolorach zielonym i fioletowym :) czy w trybie awaryjnym klawikord też nie działa? jakaś inna też nie działa? pożycz od sąsiada na 5 minut... i sprawdź.. czy to wina klawiatury czy portu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 uczymy sie cale zycie o kolorach sie nie dyskutuje :P tak jak o gustach a PS2 czasami sa oba szare ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artizpol Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Przyczyną był ramdrive zrobiony programem ramdrive xp... choć nie wiem dlaczego. Każde drugie uruchomienie po zrobieniu dysku w pamięci RAM kończyło się brakiem reakcji klawiatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...