Skocz do zawartości
McGregor

Jaki Notebook Najlepszy?!

Rekomendowane odpowiedzi

Dordzy forumowicze! Nosze się z zamiarem zakupu notebooka dla własnego użytku. Czyli praca (Office, Corel, AutoCad i temu podobne) no i oczywiście rozrywka (gry, muzyka itp.). Z racji tego że moja znajomośc tego segmentu rynku nie jest za duża więc zwracam się z prośbą o pokierowanie mnie w tym gąszczu ofert. Z moich prywatnych ankiet wytypowałem wstępnie AUSA na celeronie (min. 1,6MHZ) centrino, 512Ramu z mozliwością dołożenia w przyszłości jeszcze jednej kości. Oczywiście karta bezprzewodowa, 15,4", niezintegrowana karta graficzna, HDD min. 60GB. Co jeszcze nie wiem. Pilnie czekam na wszelkie propozycje i spostrzeżenia za które z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam.

PS. Cena 3500 PLN, no max. 4000 pLN

Co sądzicie i tym:

http://arest.pl/index.php?inc=produkt&back...id=48&grupa=422

http://arest.pl/index.php?inc=produkt&back...id=48&grupa=424

http://arest.pl/index.php?inc=produkt&back...id=48&grupa=424

Edytowane przez McGregor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dordzy forumowicze! Nosze się z zamiarem zakupu notebooka dla własnego użytku. Czyli praca (Office, Corel, AutoCad i temu podobne) no i oczywiście rozrywka (gry, muzyka itp.). Z racji tego że moja znajomośc tego segmentu rynku nie jest za duża więc zwracam się z prośbą o pokierowanie mnie w tym gąszczu ofert. Z moich prywatnych ankiet wytypowałem wstępnie AUSA na celeronie (min. 1,6MHZ) centrino, 512Ramu z mozliwością dołożenia w przyszłości jeszcze jednej kości. Oczywiście karta bezprzewodowa, 15,4", niezintegrowana karta graficzna, HDD min. 60GB. Co jeszcze nie wiem. Pilnie czekam na wszelkie propozycje i spostrzeżenia za które z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam.

Ja ostatnio kupiłem HP 8220 i polecam, dobra karta graficzna (x600), miekka klawiatura i chyba najlepszy touchpad z jakim sie spotkałem. Tylko matryca mogła by być lepsze.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

celeronie (min. 1,6MHZ) centrino, 512Ramu z mozliwością dołożenia w przyszłości jeszcze jednej kości. Oczywiście karta

Niema czegoś takiego jak Celeron Centrino, pierwsze to procesor drugie to technologia.

Po drugie, polecam procesor Pentium M. Po trzecie poczytaj inne tematy związane z wyborem laptopa, jest ich sporo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi