hal01 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam, Możecie polecic jakies programy do pendrive? Np do poczty albo zabazpieczajace dane, albo inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Witam, Możecie polecic jakies programy do pendrive? Np do poczty albo zabazpieczajace dane, albo inne zależy co chcesz osiągnąć ? każdy aplikacja jest dobry jak trzyma swoją konfigurację w pliku .INI a nie w rejestrze i orientuje położenie należących do niej plików względem lokalizacji głównego programu tej aplikacji Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal01 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 zależy co chcesz osiągnąć ? każdy aplikacja jest dobry jak trzyma swoją konfigurację w pliku .INI a nie w rejestrze i orientuje położenie należących do niej plików względem lokalizacji głównego programu tej aplikacji To fakt, ale są aplikacje dedykowane do pendrive. A ja akurat do mojej actiny nie dostałem nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...