maciekrazik Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) http://img522.imageshack.us/my.php?image=p3ha.jpg Oto co udalo mi sie wyciagnac z Athlona 1.8GHz. Czy waszym zdaniem można pójść o krok dalej i nadal zwiększać jego moc? (procesor jak do tej pory pracuje stabilnie, utrzymuje temperature 44 stopni) Edytowane 30 Grudnia 2005 przez maciekrazik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 To zalezy jaka plyta jeszcze. Mam podobne ustawienia jak Ty -> patrz podpis. Proca mozna smialo jeszcze w gore krecic, ale to zalezy od mozliwosci plyty i zasilacza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekrazik Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 http://img524.imageshack.us/my.php?image=pp0wl.jpg oto info o plycie (niestetty nie wiem jak sprawdzic wlasciwosci zasilacza) i mam jeszcze jedno pytanie. Jak zwiekszyc ilosc FSB ( u mnie jest tylko 199. Pozwoli mi to tylko na ,,moc ,, ok. 2,1 GHz) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Masz ten sam uklad co u mnie. Aleprzydalaby sie informacja o producencie i modelu. Otworz obudowe i przeczytaj co jest napisane na mobo. Mozliwe ze fsb200 trzeba ustawic zworkami. A to czy proc osiagnie 2,1GHz to zalezy od niego. Jedne osiagaja 2,9 GHz inne ledwo mozna podkrecic o 100 MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekrazik Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 zworkami?? yyy... moze jakies dokladniejsze informacje a i jeszcze jedno gdzie moge znalesc to MOBO? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Mobo to oznacza plyte glowna. Patrze ze nie bardzo lapiesz: zworki, fsb,moce i inne. Zajrzyj do FAQ najpierw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekrazik Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 ok juz wiem.... i ponawiam swe pytanie w jaki sposob zwiekszyc liczbe fsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 jak nie podasz modelu to nic sie nie dowiesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekrazik Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 no wiec tak: v600dap via vt 8237 hmm to tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 ehhh. Chodzi o to czy to Gigabyte, Asus, Abit czy jakas inna, jaki model np: Asus A7V600. taka informacja jest istotna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekrazik Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 wystarczy instrukcja.. SERIAL ATA RAID0 VIA KT 400+ VIA 8237 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 To nie o to chodzilo, ale widac juz, ze o fsb 199MHz zapomnij. Masz chipset KT400 jednak. Nawet przy tym co masz taeraz ustawione - fsb 185, masz za duza czestotliwosc pci i agp. Zmniejsz FSB lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...