leyus Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Nie wiem jak grafa ale jak tu twierdza ze starczy to pewnie ok, wiec RAM, bo procek powinien uciagnac, hcoc tez przydal by sie lepszy. ALe zasadniczo juz na tkaim sprzecie nie powinno sie raczej przycinac. ALe jak cos to RAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaShKaS Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Tak widze że piszecie o GTA:SA i GF3 ti i się wtrące... Mam gf3 i przy SA mi przycinało lekko, czego to może być powód? [pc w opisie]Ten procek nie jest najlepszy ... No o 256 wiecej ramu tez by nie zaszkodzilo B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leyus Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 No i kupilem radka 9200 64 mb 128 bit (nie SE)moze to nie najlepszy wybor ale z przesylka wyszlo 90 zl wiec taniutko. Zobacze jak bedize chodzic, jak mi nie bedzie pasowac to sprzedam i dozbieram na 9550 ale sadze ze bedzie ok. Krecic go raczej nie bede bo po pierwsze duzo nie wyciagne z tej karty po drugie jak mam dorzucic 30 zl na chlodzenie to nie ma najmniejszego sensu. W tym przedziale cenowym trafilem calkiem niezle chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...